CARDEDEU C.F. 0-6 C.F. VILANOVA DEL VALLES

 

Gran partit de joc i d’actitud dels nanos del Vilanova, ja que el partit tenia un camí molt fàcil, però vam optar pel camí d’un partit molt ben treballat i fen-os mereixedors de la primera posició en aquestes vacances de Nadal.

 

El partit va començar amb moltes ocasions de l’equip visitant, però sense fortuna alguna vegada el pal, altres el porter o la mala punteria dels nostres davanters, va fer que els gols es fessin esperar. El joc estava una mica travat al principi del partit, ja que, els nostres nanos no estaven molt ben col·locats, però després dels ajustos dels entrenadors, l’equip va començar a carburar i el joc va ser molt més fluid.

 

La pilota es movia d’un costat a l’altre del camp, a partir d’aquell moment, els pobres del Cardedeu no van veure la pilota en tot el partit. Abans de finalitzar el primer quart va arribar el primer, que el va fer en Joan.

 

Els següents quarts vam combinar els jugadors de posició, és a dir, vam canviar els jugadors de posició a llocs on habitualment no juguen, per donar la oportunitat de que els que habitualment no fan gols tinguessin les seves ocasions. Van acabar de rematar la feina en Jofre, en Pau, l’Eric i en Marcel per partida doble.

 

Alguns jugadors que no han fet gol fins ara, van tenir les seves ocasions al partit, però no va poder ser. Fins i tot vam fallar un penal.

 

Al marge del resultat i dels gols, el treball va ser esplèndid, ja que vam poder veure el joc que els entrenadors estaven buscant des del primer dia d’entrenament. Possessions llargues i jugades elaborades amb el premi final del gol.

 

Felicitar als nanos pel partit, que ha estat dels millors del any i gracies pel regal anticipat de Nadal! No hi ha res millor que marxar de festes amb el lideratge sota el braç.

 

Desitjar a tothom BON NADAL i tenir una molt bona entrada d’any.

 

Equip: Jorge, Pau, Javier, Aleix, Jofre, Ivan, Marcel, Gerard, Joan i Eric.

 Arià Puig Layrón