C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 5-1 ESCOLA F. BASE SENTMENAT

 

Partit que es presentava molt igualat, ja que el Sentmenat estava un punt per sota nostre, i venien amb una dinàmica guanyadora i òbviament lluitarien per poder superar-nos a la classificació.

 

Vam fer dos gols, obra d’en Pau que eren els seus primers gols a la lliga, en jugades de pilota aturada. El marcador era de 2-0 a la mitja part i semblava que el Sentmenat baixava els braços, però no va ser així. L’Eric va fer el 3-0 que semblava que matava el partit, però en un gran contraatac del Sentmenat van fer el 3-1.

 

El partit seguia i el resultat no variava, els dos equips es mereixien un gol més, però a l’últim quart quan semblava que el partit acabaria amb aquest resultat van arribar dos gols més de l’equip local fent el 5-1.

 

Gran partit on hem millorat defensivament, que era d’on veníem patint una mica últimament i seguim amb la mateixa dinàmica golejadora. El treball es molt bo durant tota la setmana i això queda reflectit al partit de cada cap de setmana.

 

La línia esta definida ara nomes falta continuar-la fins al final de temporada.

 

Felicito a l’equip per la victòria aconseguida contra un equip que no era gens fàcil fer un bon partit, ja que tenien les armes suficients per anul·lar-nos, però que no van saber ferles servir.

 

Equip: Jorge, Aleix, Ivan, Jofre, Joan, Javier, Eric, Lluis i Pau.

 Arià Puig Layrón