Benjamí B

C.F.MOLLETENSE 12 - 2 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

El partit va començar al camp municipal del Molletense 19:00 tarda.

Primera part: El Vilanova va començar una primera part molt i molt bona. Minut 2 de partit, Pablo per banda que va fer molt i molt de mal va fer dues ocasions de gols que el porter del Molletense va treure. Un Porter molt i molt bo. Un Vilanova molt ben col·locat el camp i defensivament una mica confós. Van arribar 3 cops a porteria el Molletense i 3 gols.. Un Roger, porter del Vilanova que va parar bastant però 3 gols que no va poder fer res. Juan va tindre una altra ocasió de gol però que el porter torna a parar.

Segona part: Una segona  part molt millor que la primera. Amb moltes ocasions de part de l'equip visitant. Juan i Berni van tindre 2 ocasions més que tornaria a parar el porter. Una defensa més còmode i mes contundent. només ens van marcar 1 gol. Contents de la segona part, però amb molts esforços perquè el Molletense es un equip molt i molt agressiu i molt ràpid amb contraatacs que ens feien molt de mal.

Tercera part: Una tercera part molt bona de part del Molletense, ja que Vilanova estava tocat pels 4 gols i els i costava mes arribar a la porteria contraria. Un Molletense que ens havia marcat ja 8 gols. Un bon passe de Roger de saque de porteria que controla Juan i li fan falta. Pica Juan la falta. I.. GOL!!!! Un molt bon gol de Juan que l'equip va celebra el gol com si fóssim nosaltres els primera.

Quarta part: Un Vilanova tocat i cansat de tant esforç. Partit molt dominat per Molletense, ja que és el campió de LLIGA. Una bona Jugada de Berni i Juan que acaba marcant un golàs Oriol Navarro de volea a l'escaira dreta de la porteria. El partit va acabar amb 12 a 2 al marcador.

PERE VALLS

C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 4 - 3 LOURDES

Camp municipal Vilanova del Vallès. 9:30

Primer quart: Un primer quart molt i molt bo de part dels dos equips però sobretot del equip local, un Vilanova molt ben posicionat al camp i molt agressiu, un Lourdes que li costava sortir amb la pilota jugada al seu camp, una molt bona jugada de Oriol Navarro que marca un golàs de volea a la escaire esquerra. Un Aleix Arce Espectacular en las 4 parts que va jugar lluitador i que va fer molt de perill amb els seus passes i regates. al acabar la primera part Martin va fer un molt bon gol. 2 a 0 a favor del Vilanova.

Segon quart: Un Vilanova molt relaxat ja que havíem marcat 2 gols a la primera part.. tot i així vam tindre oportunitats per marcar però seguíem perdonant, un Lourdes que va arribar dos cops i va fer dos molt bons gols que porter de Vilanova Roger no va poder parar perquè eren imparables. Un Roger espectacular dia a dia ens sorprèn molt per com para i motiva el equip. 2 a 2 equip visitant ens empata.

Tercer quart: Un Vilanova que va sortir mol i molt enchufat defensivament i ofensivament. Lourdes igual agressiu i amb ganes de remuntar el marcador. Una falta que ens fan al mig camp Marc Fernández la planta al terra i li fa un gran passe a Martin que fa una molt bona diagonal que de primeres centra perque Xavi Serrano faixi un golàs de cap. Un Xavi Serrano i Pablo jugadors del A que ens ajuden moltíssim perquè el equip tiri endavant i sobretot es motivin. un Bernat molt agressiu com la majoria de partits i un Oriol increïble en el mig del camp.

Quart quart: Començant la quarta part Martin agafa la pilota sen va de 3 jugadors i li fan penal!!!!!! però qui el xuta? ROGER!!!!!!!! El porter del Vilanova el Victor Valdés del Vilanova.. al xuta.. i.. FORA!!! va pasar fregant la escaire dreta.. a final de la última part Aleix Arce amb una jugada individual la perd.. però no es dona per vençut i li torna a robar la pilota xuta i marca!!!!! es mereixia marcar perquè va fer un grandíssim partit.. a final de la ultima part el Lourdes ens marca de corner.. 4 a 3 guanya el equip local!!!

Felicitar als nens perquè van fer un grandíssim partit!!! Son cracks!!!!

PERE VALLS

C.F.MOLLET 2 - 5 C.F.VILANOVA DEL VALLES

Un partit molt disputat entre els dos equips. Però el Vilanova va saber treure la victòria endavant.

Un partit molt lent de part dels dos equips perquè la gespa del camp no estava mullada.

Una primera part molt disputada de part dels dos equips on s'adelantava en el marcador el equip local. El Vilanova va saber reaccionar  amb un molt bon gol de Bernat Santjoan .

Segona part també molt disputada on el marcador es de 2 a 2.

Tercera  part una golejada de part del equip  visitant on Xavi Serrano marca 2 gols olímpics de corner.

Quarta part un molt bon gol de Juan i Martin que tanquen el marcador. un molt bon partit de part del Vilanova del Vallès.

Pere Valls

C.F.VILANOVA DEL VALLES 2 - 9 SANT FOST

Partit jugat al camp municipal de Vilanova Del Vallès.

Primer quart:  Un primer quart on el Vilanova va sortir molt adormit i molt espès.. amb un Sant Fost molt elèctric i molt agressiu. Un primer quart on el Sant Fost es posava davant del marcador 0 a 5 on 4 dels gols eren en fora de joc.

Segon quart: La segona part va cambiar bastant, un Vilanova molt agressiu i molt ben col·locat al camp on el primer gol vam sortir jugant des del  darrere amb Eric i Marc que li fan una molt bona passada a Oriol Navarro que l’obre a banda perquè Bernat li faci el passe de la mort a Juan. molt bon gol i molt bona segona part.

Tercer Quart:  Tercer quart igual de bo que el segon quart. Un Vilanova volent mes i mes gols i remunta el 1 a 5.. com cada partit que Perdonem molt.. i un Sant Fost que cara a porteria va tindre sort. Roger, porter del Vilanova va parar moltíssim.

Quart quart: Un Vilanova còmode dins del camp on el Sant Fost estava igual de agressiu, però ja una mica cansats.. anàvem 1 a 6 i  Aleix Arce fa una molt bona jugada de corner que de rebot marca Martin.. Un Aleix Arce enorme esta fent uns partidassos!!!

Un partit una mica injust per el resultat, però be.. seguirem com estem jugant!!

Pere Valls

C.F.MONTORNES 6 - 2 C.F.VILANOVA DEL VALLES

Un partit que va començar a les 12:00 del mati al camp municipal de C.F.MONTORNES.

El partit va començar molt i molt be davant de un equip fort i agressiu. Primera part ells van tindre moltes i moltes ocasions de gol..  nosaltres també i arribàvem amb claredat.

La segona part el equip estava mes agressiu en tots els aspectes, volíem obrir ja el marcador, però una bona jugada del Montornès que de un centre el lateral remata i fa un molt bon gol. El cap de 3 min una errada defensiva doncs ens la fa pagar i ens marcant el 0 a 2.

La Tercera i quarta part doncs molt i molt bona.. un Vilanova agressiu que volia remuntar el marcador, vam tenir moltes i moltes ocasions, una de Joel que fa una vaselina al porter i va fora.. 3 de Martin que el porter para 2 i la altre que xuta i li don a las mans al defensa i no pita.. Juan igual el porter la treia.. i la jugada injusta del partit.. amb el 2 a 0 al marcador.. una bona jugada de Joel que li fan un penalti claríssim!!!!!!! que el àrbitre no pita i a la contra ens fan gol.. un àrbitre molt dolent.. a favor nostre.. un Montornès a radera molt i molt fort.. on Martin li van fer moltes faltes i Juan i LLuc també.. el partit anava 3 a 0 i Lluc marca un bon gol amb la dreta.. un Vilanova que s’acostava el marcador.. desprès el 2 a 3 gol de Martin amb una molt bona falta de lluc i el partit estava molt calent i ens van arribar 3 cops mes i ens la van marcar. Aquest partit no vam tindre sort a cara a porteria vam perdonar massa..

Conclusió: Un Vilanova molt be col·locat i jugant molt be a la pilota. Felicitar la ajuda de Lluc i Joel!!!!