C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 10-0 U.E. SANT FOST

 

Partit que comencem de forma espessa i amb un futbol poc habitual en aquest equip, però vam saber reposar-nos i acabar fent un bon partit.

  El partit va començar i en pocs minuts vam fer el primer gol, però el joc no era fluid i l’equip tirava en excés de les individualitats, cosa que no va agradar molt als entrenadors, perquè els jugadors saben jugar més en equip. 

 Las dos primeres parts no van ser las millors de la lliga, però a la mitja part va canviar alguna cosa i els jugadors van sortir a jugar molt més en equip i llavors va ser quan més vam gaudir d’oportunitats de gol i gaudir jugant a pilota.

  Els gols van ser la majoria molt macos, jugades col·lectives que acabaven amb el premi del gol. Els golejadors van ser: 3x Marcel, 2x Eric, 2x Joan, 2x Lluis i 1x Jofre.

 Felicitar a l’equip per la reacció a la mitja part, però animar a que sigui des de primer moment el nivell de joc. També felicitar al Lluis pels gols aconseguits aquest cap de setmana, ja que van ser els primers de la temporada.

  S’ha de continuar treballant per mantenir el mateix nivell de joc.  

 Equip: Jorge, Aleix, Jofre, Joan, Javier, Eric, Gerard, Marcel, Lluis i Pau.

 Arià Puig Layrón