C.F VILANOVA DEL VALLÈS 3-2 GRANOLLERS

Partit en el camp municipal de Vilanova Del Vallès a las 9:00.

Un partit en que tot va començar a favor del equip local. Un Vilanova en un primer quart super de ben col·locat en defensa i en atac i un Granollers tocador.. però en un primer quart en que no van crear perill. El Vilanova que en atac no acabàvem de definir , entre pals, entre parades del porter no entrava la pilota a dins de la xarxa.. pero de una molt bona jugada començant des de el darrere que Serrano fa una bona assistència a Guillem que davant de porteria no falla..el primer gol de Vilanova.. al faltar pocs minuts per acabar el quart Roger Barba fa el segon per el Vilanova. 2-0

El segon quart va ser tot el contrari.. un Granollers més fort que el Vilanova, que deixàvem espais en defensa i en el mig del camp.. i axó va fer que el Granollers ens fiques el primer gol.. de una molt bona falta que van chutar... i a finals del quart es van ficar en empat en el marcador. 2-2

El tercer quart en el dos bandos era com un ataqui gol.. ningú dels dos equips acabàvem de definir.. però també en el tercer quart en dos bones accions del nostre porter que gracies a ell no van acabar gol.. Andreu López.

En el últim quart, el Vilanova va sortir com el primer quart, en que no volíem un empat, no volíem un punt, volíem els tres punts, i així va ser.. Serrano va fer un bon pase que a Guillem teixidor en que davant del porter va xutar, el porter va fer una bona estirada i la va parar.. i Roger Barba des de el darrere arriba abans que el defensa i fica el 3 per el Vilanova. 3-2

Felicitats a tots els jugadors per el esforç i l'actitud que van tindre. Graciés!

Conclusió: Un Vilanova amb molt bona actitud al camp, en que aquesta setmana hem de seguir treballant com ho estem fent i que ara tenim que mirar en el pròxim partit, Vilassar de Mar.

També donar-li ànims en el Roger Barba que en la jugada del tercer gol es va trencar el radi i té per tres setmanes! Ànims roger que en res et tenim aquí!