LA ROCA 5 – 6 VILANOVA

Partit jugat al camp municipal del la Roca Del Vallès a las 10:30.

Partit molt igualat en els dos bandos.. ja que ells físicament eren més alts i en més cos, que en moltes pilotes dividides ens guanyaven. Tot i així al minut 1 el equip local es va posar per el davant del marcardor.. però un Vilanova atent va es va posar el davant el primer quart en dos gols d'en Guillem Teixidor.. Al començar el segon quart el Vilanova va començar a tindre el domini de la pilota.. però un altre cop al primers minuts del quart en tornaven a marcar.. però tot i així el Vilanova no es venia  a baix i a finals del quart Aleix Barba fa el tercer per el Vilanova.

Començava el tercer quart.. en que un altre vegada la roca en els primers minuts dels quarts ens tornaven a marcar.. 3 a 3 ens empataven.. però tot i així de una molt bona jugada de Roger Barba que fa un canvi de joc  que arriba Xavier Serrano i fa el quart gol per el Vilanova..  al final del 3 quart entre els dos germans bessons fan una molt bona jugada en paret que l'acaba definint Roger Barba. 3 a 5 a favor del Vilanova... Un Vilanova que el últim quart  ,mal posicionats, malament en defensa va fer que la Roca ens iguales al partit en 5 a 5... vam sortir molt ha dormits  i això va fer que la Roca inclús pogués ficar-se per davant el marcador.. però de una molt bona recuperació del Marc Molist en defensa.. ell tot sol va fer el 5-6 a favor del Vilanova.

3 punts més per nosaltres.. encara que em de treballar encara més i corregir els errors vistos en el partit.. ja que aquesta setmana ve un gran rival a casa, el GRANOLLERS que són els líders.. Vamos Vilanova!