Benjamí A

CF. VILANOVA DEL VALLÈS 1 – 2 CARDEDEU

Partit disputat a les 9:00 en el camp municipal de Vilanova Del Vallès.

Partit contra el tercer classificat de la lliga, en l'anada en el seu camp els i vam fer un repàs, que vam guanyar 3 a 8 al seu camp.

El partit va començar, un Vilanova molt agressiu i amb molta pressió. No deixàvem sortir a l'equip contrari jugar gens fàcil i sobretot que no passessin del mig camp. Però en un córner a favor del Cardedeu ens van marcar el primer. Però tot i aixi era la primera vegada què arribaven en tots els dos primers quarts, que tot i així el Vilanova en els dos primers quart vam arribar a xutar unes 6 vegades, però la pilota no va voler entrar.

En el tercer Quart vam poder empatar en el marcador d’obra de Lluís Reig, que porta 4 ó 5 jornades marcant gol, està a tope. Però tot i així d'una falta del Cardedeu, fa una parada esplèndida Roger que en el rebot va agafar la pilota i li claven els tacs i ens marquen gol, tot i així venint d'un fora de Joc. No vam llençar la tovallola però l’ho que dic jo, quan la pilota no vol entrar no entra, i així va ser, l'equip contrari va arribar 3 accions a porteria i van marcar dos i nosaltres, el Vilanova, amb el doble triple d’accions només vam poder marcar un gol.

Conclusió: Donar gràcies el porter del B, Roger per venir el nostre partit, i felicitar els nens per la intensitat i la pressió  què van donar en tots els quarts.

Pau Valls

MARTORELLES 1 – 5 CF.VILANOVA DEL VALLES

Partit disputat a las 14:00 en el camp del de Martorelles.

Partit en que un Vilanova va començar molt fluix i en una falta el Martorelles es va ficar per davant del marcador. Però a mida que passaven els minuts el Vilanova es va fer fort i vam tindre el domini de la possessió de pilota. Roger Empata en el marcador i el cap de dos minuts un altre cop Roger avança en el marcador al Vilanova. Al començar el tercer quart, el Martorelles ja no arribava a porteria i el Vilanova va anar amunt i així va ser com Marc Molist ficava el tercer per el Vilanova, de una bona jugada sortint des de el darrere de Carlos i Dani, i acabant per Molist. Últim quart va ser com el tercer però un altre cop Lluís va tornar a marcar i ficar el quart per el Vilanova, i a poc per acabar el partit Roger tanca el marcador.

Conclusió: Felicitar els dos jugadors del C, Carlos i Dani per l’ajuda, i per el gran partit que van fer, però també cal felicitar a tot el equip per que ja tocava guanyar per estar més animats que portàvem unes quantes jornades sense guanyar.

Pau Valls

CF VILANOVA DEL VALLES 3 – 4 PONIENTE

Partit disputat a las 9:00 en el camp del de Vilanova del Vallès.

Partit en que un Vilanova jugant molt bé a pilota, tocant des de el darrere i arriba’n a la portaria contraria, però tot i així un altre cop no acabàvem de definir a cara porteria. Malgrat això Poniente de un cop que arriba a la porteria, en marquen el primer, però tot i així al segon quart no vam baixar la cara en cap moment i el nostre Pixixi Roger Barba empatava en el marcador, magnifica jugada que va fer que davant del porter no falla.

Al començar el tercer quart un altre cop el Poniente es ficava per davant el marcador al arribar un altre cop a porteria, que Lluís no va poguer fer-hi res, però un altre cop empatava en el marcador el nostre Pixixi Roger Barba de un molt bon control, que davant del porter no falla.

Al començar el últim quart, el Poniente ens va marcar de corner, però tot i així a la següent jugada el petit SAVIOLA ( Guillem) va marcar un golás, va ficar la punta del peu i cap dins, però al faltar pocs minuts per acabar el partit el Poniente va marcar el quart i ja no va haver temps de més.

Conclusió: Felicitar en Lluís Reig per ficar-se de porter i per fer un gran partit, per que el porter nostre tenia un esguinç, i també felicitar la resta de companys que tots van fer un gran partit però no ens vam emportar els punts!

Pau Valls

CALDES DE MONTBUI 3 – 0 VILANOVA DEL VALLES

Partit disputat a les 9:00 en el camp del Caldes.
Partit en què no vam estar encertats en res. Un Caldes ben posicionat en el camp i molt bé al contraatac. Un Vilanova en què els últims dos quarts vam estrènyer i inclús vam poder anar guanyant i remuntar el resultat però els travessers no van deixar entrar la pilota a dins! Ara toca pensar amb el pròxim rival i a seguir treballant!

Pau Valls

TORNEIG DE SETMANA SANTA DE VALLÈS VISIÓ A MONTMELÓ

(ANAVÈM COM ALEVÍ)

-Primer partit: 10:35 Contra el Lourdes.

-Segon partit: 12:55 Contra el Parets.                                      PARTITS DE 30’

-Tercer partit: 16:30 Contra el Montmeló.

-8é i 7é puesto: 12:30 del Divendres Contra el Cardedeu.

El primer partit era com bé diu a dalt a las 10:35 contra el Lourdes. Un primer quart d’hora dels nens increïble, en que al ser Benjamins i jugant amb gent més gran i amb més categoria els vam plantar cara, en que les tres primeres ocasions de perill les va fer el Vilanova amb un joc increïble contra un Lourdes amb molt més físic que el meus nens. Però malgrat de un primer gol que el jugador del Lourdes se el va emportar amb la má el Lourdes es va pujar a dalt i així va ser faltaven 10 minuts, i ja els nens no van aguantar el ritme de partit dels 20 min, i el Lourdes va saber-ho aprofitar, i així va ser 6 a 0, però dir que en cap moment ens van pasar per sobre al ser tots de segon any, e inclús el entrenador del Lourdes en va felicitar per la gran feina que van fer els xavals i sobretot per les maquines del equip que tinc.

El segon Partit va ser contra el Parets, un rival tant físic com el Lourdes però així va ser, el Vilanova va sortir a per el partit i així va ser, el Vilanova no deixava arribar el Parets a cara porteria, i així va ser, el Vilanova en tot el partit a dalt de la porteria contraria però no acabàvem de definir a cara porteria i de un contraatac ens van marcar el primer, però el Vilanova no va llençar la tovallola i així va ser, quin GOLAS va marcar el Aleix Barba de falta, per tota la escaire. Va ser emocionant, el entrenador del Parets estaba desquiciat al veure que un equip de dos anys més petits que el seu equip el i plantava cara i tenia més la possessió que un Aleví i veia que ningú dels meus nens s’arronsava amb ningun. El partit va acabar amb empat, però es van tindre que fer penaltis per en cas de empat de si empatéssim en la classificació general pues passes el que guanyes en penaltis, i així va ser, primer penaltí tirat per el parets Sergio Queipo la toca pero acaba dins la xarxa, el segon penaltí tirat per Aleix Barba li va parar el porter, i si marcaven el parets ja passaven directament però quin Paradon de Sergio Queipo, la gent de organització i el entrenador del Parets es va quedar amb la boca oberta, era casi imparable el gol, i va treure una ma.. però bueno desprès Serrano marcava el penaltí i anàvem empats, però el parets va ficar el últim i nosaltres el últim el vam fallar. Un punt per el Vilanova. Increïble el partit que es va veure! Un altre cop la organització ens va felicitar del gran benjamí que hi ha al Vilanova.

El tercer partit va ser contra el Montmeló a las 16:30.  Ens enfrontàvem amb un gran equip, i aquí va ser en que els primers 5 min eren per el Vilanova, però no vam poguer definir un altre cop però ja els últims 25 min van ser per el Montmeló un equip superior a nosaltres com a físic i com a força i així va ser. 7 a 0 però el Vilanova en cap moment tampoc va tirar la tovallola, vam seguir forts i jugant com ho estàvem fent.

El següent dia divendres, ens enfrontàvem amb el Cardedeu a las 12:30. Dos parts de 25 min. Quin espectacle, quin joc, i amb quina intensitat tots van sortir. Malgrat que anàvem perdent 1 a 0, no vam tirar la tovallola i així va ser, com ens vam repassar el Aleví del Cardedeu, jo flipava i per dins plorava, per que no m’esperava el joc que van donar en aquest últim partit, i així va ser Roger barba de un molt bon pase de Marc Molist que en aquesta jugada es va lesionar va marcar un golas i empatàvem en el marcador, però al marcar, estava emocionat, per que va vindre a mi directament a dedicar-me’l i en va abraçar. Tot i així seguíem igual i al començar la segona part un altre cop Roger Barba marca un gol olímpic, i un altre cop tornava  a la banqueta amb tot el equip abraçar-me i a celebrar el gol i un altre cop m’emocionava. I a final del partit Pablo Leandro marcava el tercer amb un golas per tota la escaire.  Al acabar el partit en vaig emocionar tant que ja en van caure les llàgrimes, no només per el gran partidas que vam fer sinó, per que només el veure que els nens al veure que estava sol, en van estar ajudant en tot moment, i sobretot tots es van portar com autentiques persones i això els i agreixo un monton. I agrair-lis per las dedicacions a mi del gols que a mi això en va matar de emoció!

Conclusió: Agreir els pares del equip del Benjamí A , tant com el Benjamí C que en tot moment van donar ànims els nens i també a mi, i Agreïr i felicitar a tots els meus nens per el gran torneig que van fer, de que al ser dos anys mes grans que ells, es van plantar en perdó amb “dos collons” i donar la espectacle que van donar no te mèrit! Una paraula només Increïble. I també donar les gràcies per l’ajuda a Sergio, Pulido, Oriol, Bernat, Roger i Eric. I Felicitar al Montmeló per la gran organització que va haver en tot el torneig.

Totes les imatges a la Galeria, fes clic aqui!!