U.E. VILASSAR DE MAR 3-9 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

 

Partit marcat pel nerviosisme que van tenir els nanos al principi, equip molt desordenat, però a mida que passava el temps van calmar-se van reubicar-se correctament al camp i el partit va acabar sortint sol.

 

Els primers minuts els jugadors Vilanovins es treien la pilota del d’amunt i no els hi durava ni 1 minut la pilota, a una d’aquestes pilotes llargues va aprofitar-ho en Xavi Serrano per avançar-se en el marcador, però com no estaven ben posicionats l’equip local no va tardar ni un minut en fer l’empat. El primer quart encara no s’havia acabat i l’equip visitant va poder avançar-se novament, ara mitjançant una jugada col·lectiva que acabaria rematant en Guillem Teixidó.

 

La segona part va començar amb el mateix nerviosisme que al principi i l’equip local va empatar només treure del mig camp. Variant la forma de jugar i la posició que tenien alguns jugadors al camp van millorar i jugar més tranquils, després d’aquests canvis va ser una allau d’atacs sobre la porteria de l’equip de Vilassar.

 

El tercer quart va ser molt bo i la imatge d’aquest quart va ser l’Aleix que li va dedicar el gol al seu germà que esta lesionat i a la panxa portava escrit “Ànims Roger”. Aquesta imatge va ser molt maca de veure i ens podem sentir orgullosos de que jugadors així estiguin en el nostre club, perquè aquest gest molta gent no el valora, però gracies a això podem veure la unitat que ha format aquest grup. A partir d’aquí tots els gols van estar dedicats pel Roger.

 

Vam poder veure també a partir de l’últim quart que si aquest equip juga ben posicionat al camp i amb tranquil·litat pot arribar a ser el millor de la categoria, ja que en cap moment el Vilassar va crear perill, només va aconseguir penetrar la defensa amb una pilota llarga a les esquenes dels defenses que no l’esperaven, era el 3 pel Vilassar, que va fer bastant bon partit sobretot en atac, però aquest cop el Vilanova va ser millor sobre el camp.

 

Felicitar a l’equip perquè esta a un bon nivell i quan va estar tranquil va jugar molt bé, però ha de rectificar aquest nerviosisme i ha vegades la col·locació al camp.

 

Va ser un honor tornar a seure a la banqueta d’aquest equip, encara que fos només per veure el partit.

 

Equip: Andreu, Lluis, Aleix Fontanals, Aleix Barba, Xavi, Pablo, Guillem, Marc i Hugo.

 Arià Puig Layrón