BENJAMÍ GROC TRIANGULAR BADÍA

Primer partit contra el Badia "A" a las 10:45, un equip de segona catalana, una categoria més alta que el Vilanova Del Vallès. Partits de 2X20 min.

Comença el partit, un badia que començava a dominar, i que va tindre en els primers 5 min 3 bones ocasions per marcar, però Albert Salazar arribava a tots els talls, increïble la actitud del Albert. El Vilanova va començar a tindre la possessió de pilota i en la primera jugada Alejandro Cuenca en un bon pase des de el darrere de Albert Salazar defineix molt bé a cara porteria. El Vilanova anaven pesant els minuts i cada cop esta més còmode en el camp, desprès de tantes jugades arribades a la porteria local, Antonio Garrido davant del porter amb la seva cama dolenta defineix molt bé davant a porteria. Acaba la primera part.

Comença la segona part, el Vilanova seguia amb la mateixa intensitat, les mateixes ganes, i la mateixa actitud de la prima part.  Al començar la segona part al minut 1 Alejandro Cuenca se’n va de tres i defineix en un molt bon xut a cara porteria! Quin golaaaas! El  Vilanova no va baixar el ritme, i Jordi Roman desprès de una molt bona combinació amb Garrido, fa veure que va a chutar, i deixa els dos defenses al terra, i de cop xuta i la envia a la escuadra.. Quin golas per deu.. Al faltar pocs minuts per acabar el partit, Joel acaba marcant el últim gol del partit. 5-0

Molt bona feina de tots els nens, Un Pulido i Queipo super segurs a la porteria, un Albert, Aleix, Serrano y Garrido super ben col·locats i fent molt bé les cobertures, Un Jordi Roman, Alejandro Cuenca i Xavi Torné pressionadors, lluitadors i tocadors, i un Roger, Antonio Garrido, Joel, Super perillosos en atac, en que en cada jugada creaven perill. Gran partidas nens!!!

A la final que vam anar davant un equip de primera, La DAMM!!!!

Comença el partit, en que la primera jugada de perill la fa el Vilanova, en un bon pase d'en Jordi Roman en profunditat a Alejandro Cuenca, que Alejandro Cuenca no s'esperava que surtis el porter i li va pispar la pilota. Una DAMM super ben col·locats, tocadors, que intentaven arribar a porteria però els i costava molt arribar, i quan arribaven teníem el senyor SALAZAAAAAAAAR que des de el darrere arribava en velocitat i en cada tall estava, ESPECTACULAR. El mig del camp una DAMM tocadora, però Jordi Roman, pressionava, lluitava i en va robar unes cuantes al mig del camp.. Increïble. El Vilanova tot fent una molt bona feina al mig del camp en defensa i a davant, no deixàvem que toquessin còmodes i així va ser.. però en una molt bona jugada de la DAMM, el senyor PULIDO va fer una parada esplèndida que la va enviar a corner, GRAN PULIDO. Un Xavi torner pressionador, tucan de cara amb sense nervis, un Serrano amb una gran feina al lateral en que pujava i de cop ja estava a baix ajudant al equip.. Un GARRIDO fort, en que estava atent en les cobertures, i un ANTONIO pressionador i donant nervis a la defensa de la DAMM.

La segona part  un Vilanova amb més ganes, en guanyar el partit, i així va ser, un Vilanova arribant a la porteria de la DAMM però no arribava el gol, el porter de la DAMM en dos molt bones ocasions es va estirar molt i va volar en dos palomites, però sabíem que arribaria el gol i així va ser.. Una falta que li fan a Jordi Roman, la va picar Joel en que fa un molt bon xut fort en que el porter s'estira però no la veu, Increïble el xut del Senyor Joel, com diem el equip va fer un "FUUUUUPAA".. al faltar pocs minuts per al acabar Cuenca va tindre dos molt bones ocasions.. però no las vam aprofitar .. ACABA el partit Vilanova guanya el triangular en dos molt bons equip al davant.

Grans Peques per aquest gran any, en que em acabat super bé la temporada.. i Gracies per tot, pares, nens, per aquest any inoblidable, en que ha sigut increïble en tots els sentits... GRACIES!

PD: I dir moltes felicitats per el primer equip, per l'ASCENS.. I  GRAN BENJAMÍ"A"