SANTA PERPETUÁ 0-12 VILANOVA DEL VALLÈS

 

Partit en que era una final, en que ens hi jugàvem la lliga de si guanyàvem érem campions, i així va ser no en van decepcionar. Vam ser CAMPIONS!

 

El primer quart va ser super de disputat, en que un Vilanova amb una gran actitud, amb un bon joc, arribàvem a la portaria local, però no acabaven de entrar.. fins que una molt bona jugada que va fer el equip Jordi Roman el pichichi del equip va definir cap a porteria.

 

El segon quart seguíem igual, amb un Albert, Serrano i Aleix super ben col·locats en defensa i fent molt bé les cobertures dels seus companys. Un Jordi Roman super ben col·locat juntament amb Xavi Torné al mig del camp, en que era un espectacle com tocaven de primeres, com veien els espais de la defensa per fer pases extraordinaris als davanters, que eren Roger Barba i Antoñin. I no hi ha més que dir a la porteria un senyor porter Aleix Pulido donant seguretat i confiança al equip.

 

El tercer quart, el equip segui amb ganes de més gols, i així va ser arribàvem a porteria i acabàvem definint. Un quart en molt gols, però en vistes unes jugades extraordinàries del equip.

 

El quart quart, va ser igual que el tercer quart, amb molt gols, però amb un Joel espectacular en defensa i en que 4 golasos va marcar.. un Cuenca en que es impressionant la pressió que fa als defenses, no va marcar però va fer una grandíssima feina.. Un Garrido espectacular tant defensivament com atacant.. li va faltar el gol però va participar en moltes jugades.. i un senyor porter Sergio Queipo en que va fer dos esplèndides parades i va aportar seguretat i tranquil·litat el equip! 

 

 

Conclusió:  Gracies per aquest any tant els petits com els pares, i espero tornar a repetir aquest any, en que és un any inoblidable.. Gracies a tots per fer que axó fos possible i que gràcies a vosaltres com nosaltres em fet possible el somni del nens ser campions!! Gracies! CAMPEONES OEEOEEOEEEEEE!!!!!!!

 Pau Valls