LLINARS 1 – 1 VILANOVA

  Aquest cap de setmana ens trobàvem amb un dels equips que estan a la part baixa de la taula, i no vam saber aprofitar la ocasió, per tal de guanyar els 3 punts.  

La primera part vam sortir molt tous, no ens quedàvem les pilotes, ens cremava quan la teníem i no vam controlar el partit, tot i la superioritat de qualitat que teníem, no van haver-hi ocasions en cap dels dos bàndols, excepte un xut de Sanju que faria pujar el marcador, vam tirar els 35 primers minuts per terra, on podríem haver mossegat i pressionat més, i haver matat el partit ja a la primera meitat.

  A la segona part l’equip va sortir més combatiu i amb ganes d’emportar-se el matx, però va ser un pèl tard, les ocasions arribaven, vam tenir fins a tres ocasions per eixamplar marcador, però van ser els contraris els quals van aprofitar una ocasió de gol, que faria pujar el seu primer gol i empatar el partit, amb una pilota creuada a porteria davant de Manu. El partit es va tornar boig a conseqüència del gol local, i tindríem fins a dos ocasions més per marcar, igual que els locals que van tenir dues oportunitats per posar-se per endavant. Ja a les acaballes del partit, disposaríem d’una gran rematada final des de dins de l’àrea, però la sort no va acompanyar.  

Espero que els nois paeixin bé l’empat casi derrota, i els hagi servit de lliçó, cap equip se l’ha de jutjar per la seva classificació en lliga, i s’ha de sortir a totes sempre per tal de guanyar lo més còmodament possible.

  Dani Sabaté