VILANOVA 1-8 SANT CELONI

En aquest cap de setmana passat, ens retrobàvem de nou amb la lliga, i a més a més, amb els líders de grup, un equip completament de segon any, amb gran qualitat al mig del camp i físicament molt més grans que nosaltres, fet que es fa notar molt en aquestes categories d’infantil

El partit comença amb un clar dominador, el Sant Celoni, no deixava opció al control de pilota ni a un possible atac, feien una gran pressió des de primera línia d’atac amb idees molt clares de com fer la pressió per tots costat. El partit s’estava aguantant prou bé fins un desconcert a la defensa que va permetre al 0-1. Aleshores va ser quan l’equip local va despertar, però com ha passat en altres partits una mica tard, es va començar a fer les coses com és degut i posant molt difícil al rival a arribar a porta, fins una gran jugada combinada que arribaria el seu segon gol, nosaltres no vam baixar els braços i volíem fer patir al rival, i vam saber plantar cara retallant el marcador amb un gran gol de Sanju de vaselina. Abans del final de la primera part ens marcarien dos gols que farien molt mal a l’equip, van saber aprofitar totes les ocasions que van tenir.

Ja a la segona part, vam tornar a sortir a totes però el Sant Celoni va matar el partit amb un cinquè gol, tot i que, vam baixar els braços i van marcar-ne fins a 8, penso que un resultat totalment immerescut, els nois van intentar jugar a futbol durant els 70 minuts i aprendre tan del visitant com d’ells mateixos tot i el resultat.

Ja per finalitzar, penso que l’actitud dels nois va ser molt exemplar i que cada cop anem a més, i a la segona volta es pot fer molt i molt més que el rendiment que s’ha exercit en la primera volta, com a crítica dir que el partit comença des del minut 1, si el comencem al 10 ja anem perdent.