VILANOVA 1-5 LLIÇÀ D’AMUNT

Va resultar el pitjor partit de tota la temporada, semblava mentida que després de tot el progrés d’aquest equip, que ja s’acomodava a les mesures del camp, a donar la cara contra equips d’un any superior i que tant avantatja al contrari, a anar tots a una com a conjunt, de cop es faci un partit tan desastrós, que no s’ha d’oblidar ni molt menys, si no que s’ha d’aprendre d’això i penso que serà una gran lliçó per tot l’equip.

El partit va començar als 20 segons amb un gol visitant, va ser un cop dur però mereixedor, es va sortir amb una actitud molt poc ambiciosa i encara menys guanyadora, fet que al minut 10 ja reflectia el marcador amb un 0-3 en contra. No va ser fins aleshores que vam posar-nos les piles una mica, i vam començar a donar la cara, però ja havíem arribat massa tard, es va tornar a començar el partit al minut 10 i no al 1, vam arribar a la mitja part amb un 1-3 i vam sortir del descans amb ganes d’anar pel partit, però al arribar el quart gol ja es van baixar els braços, el marcador final va ser d’un 1-5.

Finalment com a opinió personal, és una lliçó la qual s’ha de pair i els errors que hem tingut ens faran més forts i millors per els següents partits i anar a més aquesta segona volta.