LA GARRIGA 4-4 VILANOVA

Contra La Garriga ens trobàvem amb un partit enganyós, era el cuer, però ja sabem que cada partit és un món i del que menys s’ha de confiar un, és de la taula de classificació, i precisament va ser aquest el nostre gran error, no va ser un partit dolent, però si poc intens.

Tot va començar amb una Garriga esperant-nos amb la primera línia de pressió al mig del camp, molt defensius i poc agressius, tocàvem la pilota, però no hi havien idees clares pel poc moviment de mitjos i davanters, només Corbera, el qual va fer un gran partit, obria banda per la dreta i donava opcions d’atac. Va ser en el minut 21, que amb una recuperació i obertura a banda de Ferran a Corbera, on aquest últim passaria la pilota al mig a Moia per canviar el joc a Prims a banda esquerre, va arribar el primer gol, amb la única jugada ben efectuada de toc i possessió de pilota. Ja en el minut 33 ens empatarien amb un gol de falta ajustada al travesser.

Només 5 minuts després de reprendre el partit, ens marcarien el 2-1 i posteriorment el 3-1 amb dues jugades de contraatac. Al minut 55 aniríem a per totes amb 3 defenses, i començaria la gran emoció del partit i el més vistós per el públic. Nil marcaria en el 62 el 3-2, al 63 la Garriga aprofita la nostre defensa de 3 per marcar el 4-2, en el 65 Dani faria el 4-3 i Sanju en el 69 posaria el marcador final de 4-4.

Es va viure una gran emoció en els últims minuts, va ser eufòric empatar després de les complicacions i dificultats que ens van generar el contrari, però també sabem, que va ser un partit el qual més que guanyar un punt em vam perdre 2, van resultar 10 minuts molt intensos pel Vilanova al final del partit, però si s’exigissin aquest esforç des de el minut 1, el marcador hagués estat victoriós.