VILANOVA 3-7 CARDEDEU

Veníem de dues jornades difícils, amb una parada de carnestoltes entremig, que vam aprofitar per desconnectar i passar-ho bé. Penso que realment vam saber llegir els errors dels últims partits i aplicar-los aquest cap de setmana passat, llàstima que diversos factors del partit no els vam tenir de cara, i no vam poder lluitar més per la victòria, que per suposat, ni de lluny el marcador reflecteix el partit que vam fer.

Va començar al partit amb un Cardedeu amb molt bon toc de pilota, i amb molta idea i grans possessions, es veia que eren uns nens que feia anys que els hi ensenyaven un gran futbol, i de fet penso que és un dels millors equips de la lliga, l’espai de punts respecte altres equips, són causa de ser un conjunt de primer any, perquè la seva qualitat de joc era de les més vistoses de la lliga. Vam saber aguantar tàcticament a la perfecció i aprofitant les pressions ofensives per recuperar la pilota, d’allà va venir el primer gol, aprofitant una bona primera línia de pressió amb un petit error contrari, i així, avançar-nos al marcador. Els nanos tenien una concentració i una ambició increïble, mostraven la millor cara de la temporada, i van sortir a totes des del minut 1. Els visitants van tenir 3 ocasions, una d’elles al pal, però Martí molt segur a la porteria va desbaratar totes les possibles ocasions, i en l’últim minut de la primera part una gran pilota entre línies, Sanju aprofitaria per anar-se  per velocitat i ja a l’àrea li van fer clar penal i mereixedor d’expulsió per últim home, però aquest últim apunt no va ser així, i els visitants seguirien amb 11 sobre el camp, seria Moia l’encarregat de posar el 2-0 i marxar al descans amb un marcador altament favorable.

A la segona part, estàvem convençuts de seguir fent la feina, però un altre dels factors desfavorables  era el fet de no jugar contra 10, i al minut 2 ens retallaven distàncies amb un gol amb clar fora de joc, ja s’ha esmentat en altres cròniques, que el fet de jugar amb defensa molt avançada els àrbitres els hi costa xiular tots els fores de joc sense ajuda de liniers. Dos minuts després ens empatarien amb un penal per mans, involuntàries però merescudes de tal sanció. El Cardedeu es va venir amunt, i va exercir tot el seu millor futbol per tal de marcar dos gols més abans d’arribar el minut 10, fet que ens posaria amb un 2-4 en contra i molt desmereixedor pel partit que havíem fet.

El partit va continuar amb un atac i gol del Cardedeu, on va arribar a marcar fins a 7 gols, i només un gran xut d’Adri des de la frontal, vam poder fer pujar el marcador a favor.

Finalment, el partit va ser de gran emoció i de molt de treball, vam plantar cara a un gran de la lliga, i no vam tenir tota la sort de cara, però s’ha de continuar treballant, per intentar rascar punts amb els capdavanters del nostre grup.