INFANTIL B  2 –3  ESCOLA FUTBOL SABADELL

  

Molt bon partit el jugat el passat dissabte al nostre camp de Vilanova entre dos equip amb una manera molt semblant de jugar el futbol i un dels rivals capdavanters de la nostre lliga i que s’està jugant guanyar-la,  lluitant totes les pilotes, intentant arribar a l’àrea contrària jugant la pilota i amb una molt bona defensa. Llegint això es pot entendre que quasi no hi va haver jugades de perill en cap de les dues  àrees, apart dels gol, tres a pilota parada, es podrien comptar un parell més per el nostre infantil i un parell mes per l’equip rival.

 

Va començar el partit amb el rival sent més intensos que el nostre infantil i de seguit es van posar per davant al marcador després d’una falta lateral que la nostra defensa no va saber refusar be i des de fora l’àrea un jugador de L’Escola Futbol Sabadell fa un xut que el nostre porter no pot refusar be ja que es trobava tapat per el companys i amb la pilota morta dins de l’àrea petita un jugador rival només va tenir d’empenya per fer pujar el primer del partit.

 

Aquest gol va esperonar els nostres nens i en una jugada de Capi que va xutar a porta i el porter va refusar malament i L’Oriol de cap va fer l’empat. Aixó va passar en els quinze primers minuts de partit. D’aquí fins al descans, només cal remarcar la lluita d’ambdós equips,  una falta que va anar a travesser de la porteria del Vilanova i una rematada de cap del nostre centra Franky que va marxar per poc per damunt la porteria.  Amb empat a un es va arribar al descans.

 

A la segona part, va anar igual que la primera, molta lluita i poques arribades a l’àrea rival. Anava la segona part per el minut quinze, quan en Capi va fer una gran jugada que va acabar en corner i en aquest corner, una rematada de cap altre vegada, posava per davant del marcador al nostre Infantil.

 

Amb avantatge al marcador, el nostre equip, es va veure amb capacitat d’emportar-se els tres punts i a mida de que anaven passat els minuts, encara més ja que havien arribat als minuts finals veient com l’equip rival es veia impotent de fer un gol, ni tant sols aconseguien crear perill a la nostra porteria. Ho protestaven tot, començaven a tallar el joc, incús alguna entrada una mica fora de lloc per con havia anat el partit.

 

Però com es el futbol d’injust, després de quasi be setanta minuts lluitant i patint per els tres punt que eren mes que merescuts, dues jugades aïllades, una falta lateral i un xut des de fora l’àrea ja en el temps de descompte va fer anar a res tota la lluita dels nostres nois.

 

Molt bon partit del nostre Infantil davant l’equip que a dia d’avui es el líder de la nostra lliga on els varem fer suar els tres punts. El millor del partit però va ser el comentari de l’entrenador rival, a part del Cardedeu (3ª classificat i que es posarà 2ª aquesta jornada), vosaltres heu sigut el millor equip que ens em enfrontat i no entenia com podien estar en el 8ª lloc de la classificació.

  

Fins la propera jornada que ens enfrontem a quart classificat La Penya Blanc Blava de la Roca

  Santi