PENYA BLANCBLAVA LA ROCA 1- 2INFANTIL B

 

Novament, molt bon partit del nostre Infantil B davant d’un dels equips capdavanters de la classificació, concretament en quarta posició, jugant amb molta actitud i lluita durant els minuts que va durar l’encontre.

 

Va començar el partit amb molta lluita al centre del camp i amb poques arribades a l’àrea. La Penya Blancblava no arribava per el l’ordre posicional del nostre Infantil B i nosaltres per l’equip rival jugava amb la defensa molt avançada i el porter rival fent de jugador lliure, i tallant totes les passades en profunditat que intentava el nostre equip.

 

En una passada llarga al nostre davanter Oriol, es va desfer del defensa i va anar sol cap a porteria i davant la sortida del porter va creuar la pilota fent pujar el primer gol del partit.

 

 A partir d’aquí, poques arribades i molta lluita. En una de las poques vegades que un del dos equips va aconseguir lligar tres passades seguides, un xut des de fora l’àrea, va fer impossible l’estirada del nostre porter i va suposar l’empat amb qual es va arribar al descans.

 

A la segona part, tot va continuar igual, poques arribades, per no dir cap, el seu porter jugant de defensa lliure i el nostre sense tenir que intervenir. En una d’aquestes jugades on el porter d’ells comet una errada jugant amb els peus, l’hi arriba la pilota al Xavier que de primeres i aprofitant que el porter es trobava fora de la porteria va fer el segon gol de L’infantil B que ja seria definitiu. Només faltaven cinc minuts per acabar l’encontre.

 

Per primera vegada aquesta temporada, L’Infantil B es va emportar els tres punts en joc al últims minuts, cosa que no havia passat encara i sempre que el resultat era ajustat el marcador ens acabava sent desfavorable.

 

Aquesta setmana ens enfrontem al segon classificat de la categoria el Cardedeu i d’aquesta manera acabarem amb aquests tres partits que ens ha tocat jugar amb el primer, quart i segon. De moment portem molt bon bagatge ja que el primer es va perdre per un parell d’errors als instants final de l’encontre i el segon l’hem guanyat. A veure con va aquesta setmana.

 

Fins la propera setmana

  Santi