INFANTIL B 5 – 3 CAN RULL ROMULO TROCHIONI

Un altre partit contra un equip de la part baixa de la classificació, on L’Infantil B va tornar a jugar en funció de la classificació del rival. Sortim i guanyem amb la gorra, cosa que no sol passar quasi ve mai.

El partit va començar amb un minut de silenci per la pèrdua da l’avia del nostra jugador Oriol Miralles que ens havia deixat la matinada avanç. Potser aquest motiu el nostre equip va començar motivat i ja als set minuts l’àrbitre havia xiulat dos penals molts clars fet al mateix jugador Gerard i de forma molt semblants tots dos. El primer va ser gol i el segon el llançament va anar al pal. A partit d’aquí, l’equip va anar fallant una ocasió rere una altre fis poder anar al descans amb un resultat d’escàndol, però el que va passar es que en una jugada aïllada, el Can Rull va fer el gol de l’empat amb una despistada col·lectiva de tota la defensa del nostre equip.

La segona part va començar amb el jugadors de L’Infantil B esta encara a la caseta ja que desprès d’una jugada del Can Rull, tot l’equip no va fer res per no deixar sol a un jugador contrari fes 1 a 2. A partir d’aquí tots a córrer, tot eren presses i sort que l’Oriol estava en estat de gràcia i ell sol va resoldre l’encontre amb tres gols seguits posant un 4 a 2 tranquil·litzador.

Semblava que estava tot dat i beneït. Cosa totalment errònia ja que el Can Rull va seguir estrenyent, fent un perillós 4 a 3. Ja als minuts final un gol de Gerard va fer que el Can Rull es vingués una mica avall i ja veiés impossible treure alguna cosa de profit del nostre camp.

Tres punts mes a l’espera de les següents jornades on ens veiem les cares amb el quatre equips que estan per davant nostre.