Imprimir
Categoría: Benjamí B
Visto: 2456

C.E. BIGUES 0-0 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

 

Resultat que no puc treure’m del cap des de que vam jugar, ja que és un resultat fora de lo normal en aquestes categories, sempre com a mínim hem vist un gol d’un equip o altre.

 

El resultat fa pensar que el partit va ser molt avorrit , però tot el contrari, crec que ha estat el partit que més he gaudit i més nervis e viscut com a entrenador a un banqueta del Vilanova, però clar gaudir així i marxar amb un empat a 0 després de tantes ocasions de gol, vam marxar amb un mal sabor de boca, perquè sabem que podríem haver marxar amb els tres punts.

 

El partit va començar i semblava que els dos equips juguessin amb el fre de mà posat, perquè la intensitat dels jugadors no era la que habitualment ens tenen acostumats.

 

 Les tres parts següents van ser las més bones que hem fet a nivell de joc de pilota, defensa i actitud a la lliga,perquè el partit es va tornar boig i nosaltres vam saber adaptar-nos molt bé al que ens va exigir en aquell moment.

 

El Bigues va tenir ocasions de gol, però poc clares, només va tenir una molt clara al final que va aturar el nostre porter molt bé a peus del davanter jugant-se el penal, que va valer 1 puntet. Felicito al Bigues perquè va intentar jugar la pilota en tot moment.

 

Nosaltres vam ser els que vam tenir moltes ocasions de gol i la pilota no volia entrar, el porter va estar espectacular i la mala fortuna de cara a porteria, en dos ocasions el pal i moltes fora per mil·límetres.

 

En definitiva que el partit si tenia de quedar empatat el resultat no era 0-0, sinó 2-2 o un resultat similar, encara que nosaltres vam fer més mèrits per endur-nos la victòria.

 

Felicito al equip per deixar la porteria a 0 i perquè en tot moment va intentar jugar la pilota per guanyar el partit.

 

Equip: Jorge, Pau, Gerard, Lluis, Javier, Ivan, Marcel, Jofre, Eric i Joan.

 

Arià