Imprimir
Categoría: Benjamí B
Visto: 2346

C.F. PALAUTORDERA 0-2 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

 

Primer partit de la segona volta de la temporada i amb ganes de demostrar la nostre millora de joc respecte el partit d’anada i als pocs minuts de començar el partit ja es va veure reflectida en el nostre joc aquesta millora.

 

El partit va començar amb molta possessió de pilota per part de l’equip visitant, la màquina va començar a carburar i a funcionar a la perfecció després del primer gol, que va venir d’una gran jugada col·lectiva que la va començar el porter i va acabar als peus d’en Javier que creuant la pilota per davant del porter feia el 0-1.

 

La possessió de pilota era 99% nostre i les ocasions queien una darrere l’altre, però en una vegades el porter, que va fer un grandíssim partit, altres el pal i moltes altres la mala fortuna de tirar-les fora per mil·límetres, la pilota no volia entrar.

 

Semblava que no faríem cap gol més, ja que no teníem el dia de cara a porteria, però una gran jugada per banda d’en Marcel acaba fent gol en Jofre, després que en Marcel fes la passada de la mort.

 

El 0-2 va ser el resultat definitiu, però si haguessin caigut 3 o 4 gols més no hagués passat res. El Palautordera va tenir dos o tres ocasions al final del partit, que van sortir a pressionar-nos la sortida de pilota i en alguns moment ens va posar-ho una mica difícil, però en el gran moment que estem els nanos van saber treure-la a la perfecció.

 

Felicito al equip que va fer un gran treball defensiu i va deixar la porteria a 0 que feia un parell de partits que no ho fèiem.

 

Equip: Sergio, Gerard, Marcel, Jofre, Joan, Javier, Eric, Lluis i Pau.

 Arià Puig Layrón