VILAMAJOR C.F.  3-4 C.F. VILANOVA DEL VALLES

El passat Dissabte visitàvem al Vilamajor, un equip de la part mitja de la classificació que ens va posar les coses molt difícils del que teníem previst.

Des de el primer minut ens van pressionar la nostre sortida de pilota i no ens deixaven posar en practica el nostre joc de toc i possessions llargues. Ràpidament es van posar per davant al marcador, però a la sortida d’un corner en Marcel amb un gran cop de cap va fer el gol del empat.

L’equip va començar a jugar com habitualment ens té acostumats i començàvem a tenir moltes oportunitats de gol, però no entraven i en una gran contra el Vilamajor va tornar a fer un gol calcat al primer, però els hi va durar poc l’alegria, ja que vam empatar un altre cop, després de pressionar la sortida de pilota del Vilamajor i l’Eric va empatar.

Al final del 3r i al principi del 4t quart vam fer dos gols molt ràpids i podrien haver estat més, però quan un equip esta de pega de cara a porteria les pilotes no volen entrar. Ja cap al final en la sortida d’un corner en una gran jugada de pissarra ens van fer el 3-4 amb el moriria el partit ja que vam saber patir i aguantar el resultat.

Felicitar als dos equips ja que van fer un gran partit i vam gaudir molt amb el partit, encara que des de les banquetes aquests partits pateixes moltíssim.

Equip: Jorge, Gerard  ,Ivan , Javier, Aleix, Lluis, Marcel, Jofre, Joan i Eric.