UNIFICACIÓ SANTA PERPETUA 3-2 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Gran partit dels xabals que van ser superiors a l’equip local, però per decisions arbitral i la mala fortuna de cara a porteria no és veu al resultat.

Els nostres nois van sortir un pel dubitatius i un pel despistats, això ho va aprofitar el Santa Perpetua per posar-se 2-0, nosaltres no veiem com arribaven els adversaris i estàvem patint molt.

El partit va canviar a partir del segon quart quan ens vam posar les piles i vam sortir a mossegar. L’equip va fer un gran esforç i va anular al rival, semblava que ja havíem despertat i que ja no anàvem per tonteries i el resultat va posar-se 2-2 amb un gol d’en Marcel i un altre d’en Joan. L’equip estava amb la moral molt alta i semblava que el partit ens el enduríem nosaltres, però una persona que no estava protagonitzant res en el partit va començar a destacar pels seus errors, aquesta persona era l’àrbitre, que va perjudicar a l’equip local, però molt més a nosaltres. Quan semblava que el segon quart acabaria amb el resultat de 2-2, el senyor col·legiat va inventar-se un penal, que només va veure ell i amb l’ajuda de l’afició local el va acabar de veure més clar.

Els nanos del Vilanova que estaven amb la moral pels núvols, per culpa d’aquest personatge (que és humà com tots i té dret a equivocar-se com tothom), la moral va caure a un nivell sota cero.

Encara i tenir el marcador en contra i l’àrbitre no encertar en moltes decisions vam continuar jugant a pilota i la superioritat seguia sent nostre, però no arribaven els gols.

El partit va acabar i s’ha de felicitar al contrari, perquè ell va fer el seu partit i els hi va sortir bé.

Animo a tots els nanos a continua amb la mateixa lluita i el mateix treball als entrenaments per acabar la temporada com hem estat fent fins ara.

Equip: Jorge, Aleix, Gerard, Marcel, Ivan, Jofre, Joan, Eric, Lluis i Pau.

Arià Puig Layrón

SANT JULIA DE VILATORTA 2-4 C.F. VILANOVA DEL VALLES

Partit per celebrar el 80 aniversari d’aquest poble que esta a prop de Vic, partit que va ser una barreja de Benjamins, menys del A que tenia partit.

El partit va ser molt emocionant i bonic per l’espectador, perdíem 2-0 i vam acabar 2-4 guanyant.

Destacar del partit que els jugadors molts no havien jugat mai junts i va ser molt maco, perquè van connectar molt bé i el joc dels nanos va ser molt bo. Va costar una mica al principi, però al pas dels minuts el nostre joc anava millorant i era més efectiu.

Els gols van arribar als dos últims quarts tots 4, 2 del Eric, un d’en Joan i un de l’Oriol.

Donar las gracies al Sant Julia per invitar-nos a aquest partit que vam gaudir molt i que si ens tornessin a convidar no dubtaria a tornar a participar.

Aaaaa i també donar les gracies pel fuet! Hahahaha molt booo.

Equip: Jorge, Joan, Pablo, Ivan, Oriol, Mateo, Hugo, Guillem, Martin, Eric i Aleix.