Categoría: Benjamí A
Visto: 2166
                                           C.F VILANOVA DEL VALLES 3-3 SANTA PERPETUA

Partit disputat a les 9:00 al camp municipal del Vilanova del Vallès.
Un partit molt complicat, en què només començar el partit l'equip visitant ja dona en el pal de la porteria local, primer susto per l'equip local. Un Vilanova que defensivament bastant bé però en atac no hi havia moviments a dalt, no hi havia intensitat, però d'un saque de porteria Serrano li passa a Hugo que Hugo des de  bastant lluny xuta cap a porteria i marca un golás que fa que el Vilanova es fiqui per davant del marcador. Pero no va durar molt el estar per davant del marcador, en un saque de porteria nostre li donem la pilota al davanter del equip visitant i ens empaten en el marcador. Desprès en el segon quart tot seguia igual, en què un Vilanova defensivament super de ben col·locats però en atac no hi havia moviment ni pressió i això va fer que l'equip local ens marques el 1 a 2.
El tercer quart el Vilanova va sortir en ganes, en molta pressió, en molta intensitat, i això va fer que l'equip local no el deixéssim tocar i que tiressin pilotes amunt. El tercer quart seguia igual però a finals del quart Serrano
se’n va de dos li passa en el seu company Molist, que Molist sense mirar li fa un passe amb l’exterior a Oriol i això fa que el Vilanova empati en el marcador.
El últim quart vam sortir encara més i més pressió, que sabíem que arribaria el gol per al Vilanova, però no va ser així, d'un error nostre es van tornar a ficar per davant. Un Vilanova que no es donava per vençut, que no parava d'arribar en la porteria visitant, però la pilota no entrava a dins de la porteria fins que pablo davant del porter amb la seva cama dolenta tanca el marcador en un 3 a 3.
Conclusió:
Uns dos primers quarts de l'equip local en què vam sortir empanats, en què l'equip Visitant va saber aprofitar els nostres errors, però be uns dos últims quarts del Vilanova amb super intensitat pressió en què l'equip visitant no sabia que fer amb la pilota. Ara a seguir treballant i a pensar en el següent rival el Llinars.