Imprimir
Categoría: Benjamí A
Visto: 2263

C.F VILANOVA DEL VALLES 7 – 1 AT.VALLES

Partit disputat en el camp municipal de Vilanova Del Vallès a las 9:00. Un primer quart en què un Vilanova molt agressiu a dalt però no definíem a cara porteria. Però bueno tot i així Marc Molist va obrir el marcador en el minut 8 de partit i un minut més tard Pablo va ficar el segon per al Vilanova i en faltar poc per acabar el quart un altre cop Pablo i Marc Molist fa el tercer i quart gol per al Vilanova. 4-0

Un segon quart en què vam baixar de ritme, no hi havia pressió en el camp contrari, i això va fer que per part de l'equip visitant  s'apropés en el marcador. Però tot i així en defensa estàvem molt bé. 4-1

Un tercer quart com el primer, amb molta pressió a dalt i tocant perquè l'equip visitant físicament baixessin la intensitat, i així va ser, Aleix Barba des de un molt bon xut fa el 5 des de una molt bona jugada des de el darrere, al cap d'un minut Pablo fa el 6 i en faltar poc per acabar el tercer quart Marc Molist tanca el marcador. 7-1

El quart quart, com el segon, baixada de ritme en què no hi havia moviments, desmarcatges, però tot i així una molt bona col·locació el camp.

Ara toca a seguir treballant, Aupa VILANOVA! Jugadors: Andreu, Lluís, Guillem, Fontanals, Aleix, Roger, Bernat, Molist, Serrano i Pablo.