Imprimir
Categoría: Benjamí A
Visto: 2453

CARDEDEU 4 – 8 VILANOVA DEL VALLÈS

Partit disputat en el camp municipal del Cardedeu a les 10:30. Un partit bonic a veure en què el Vilanova s’enfrontava amb el segon classificat de la lliga.

Un primer quart per als visitants increïble en què en el minut 3 el Vilanova es ficava per davant del marcador a un golas de Roger barba, espectacular la garra, la pressió i el joc que el Vilanova estava donant en el terreny de joc. En el minut 6 un altre cop Roger Barba d'un bon passe de Xavi Serrano no falla davant del porter.

Un segon quart en què el Vilanova seguia igual, amb molta pressió a dalt i amb un esplèndid joc, però tot i així d'una pilota perduda al mig del camp el Cardedeu va saber aprofitar l'error i es va  apropar en el marcador d'un chut de fora el àrea en què Lluís Reig no va poguer-hi fer res. Però tot i així el Vilanova no se’n va anar a baix, sinó que a la següent jugada un altre cop Roger Barba va fer el tercer per al Vilanova. En faltar 5 min per acabar el segon Quart Serrano des de el mig camp sense mirar d'un molt bon canvi de joc, deixa a Guillem Teixidor sol davant del porter i Guillem amb una esplèndida definició aixeca la pilota per sobre el porter i marca un golas. En faltar pocs minuts per acabar Serrano va fer el cinquè gol per al Vilanova.

El tercer quart només començar el quart, el “SAVIOLA” (Teixidor) de l'equip, marca el 6 gol per al Vilanova amb una esplèndida definició. Vam baixar una mica el ritme i ens van marcar el segon en què Andreu no va poguer fer-hi res en un contra un, però tot i així la va tocar i la va desviar i la envia fora. Després el àrbitre d'una planxa no vista dins del àrea va deixar jugar el Cardedeu i el senyor Fontanals va fer penalt, i un altre gol per al Cardedeu. El Cardedeu es va anar pujant i cada cop ens anava creant perill, i tot i així l’àrbitre va tornar a pitar penalt a favor dels locals, però aquest cop el van fallar.

El quart, quart, el Vilanova va tornar a estar com els dos primers quarts, amb molta pressió a dalt i en un esplèndid joc, i així va ser, Serrano en una pilota recuperada per ell, va fer el Gol ell sol, anar-se’n de quatre i plantar se davant del porter, Magistral el golas que va fer. Cardedeu no el vam deixar jugar aquest últim quart i això va fer que es notes el cansanci de l'equip local. Al faltar un minut per al acabar el partit, un altre cop el “SAVIOLA” de l'equip va fer el vuitè gol per el Vilanova. Conclusió: Amb una molt bona defensa ben col·locada amb Pablo, Fontanals i Hugo. Amb una molt bona mitja amb Serrano Aleix i Teixidor i amb un magistral davanter Roger barba que des de que es va trencar el radi li ha costat arrencar i per fi es el Roger que era del principi, el Roger que volem.

Gran Benjamí i Gran jugadors! Ara toca pensar i seguir aprenen i anar endavant! Pròxim rival Finsobe A!