VILANOVA 2-1 PARETS

Sento haver fet esperar amb aquesta crònica, però ja l’he pogut escriure. Contra el Parets esperàvem un partit treballat i dur, volíem seguir mantenint la ratxa guanyadora, o si més no, de puntuar contra un visitant que va començar sent dominat pels nostres jugadors.

Vam començar amb un gol de Dani molt matiner, després d’una gran obertura a banda de Sergi i Matu faria una centrada de primeres al segon pal on trobaria a Dani per pujar al marcador. La primera meitat va ser de domini local amb molt bones jugades i amb una petita falta d’arribada de cara porteria, tot i que es podria haver marcat algun gol més, ens vam anar al descans amb un 1-0.

Ja a la segona part del partit, vam ser nosaltres qui va córrer més darrere la pilota, vam engegar el matx amb el ritme que el visitant va posar sense cap plus dinamitzador, i no vam saber posar-nos les piles al 100% per fer un millor partit i no haver de patir tant. El visitant va posar l’empat al marcador al minut 55, i va ser en aquell moment on els nanos van saber reaccionar al moment, i després d’un sac de córner, amb una jugada entre Dani i Moia, aquest darrer va posar l’avantatge final al marcador que ens feia sumar 3 punts més, i donar un augment de moral aquests jugadors que estan treballant molt i molt bé.