LA ROCA 1-5 VILANOVA

Aquest dissabte passat, ens presentàvem a la Roca del Vallès amb un equip ben just de plantilla i amb un examen important a superar, guanyar els cuers mantenint la dinàmica de joc que mostràvem sobre el terreny de joc. Tot i totes les baixes que tenia l’equip, vam ser clarament superiors i vam tornar a gaudir sobretot d’una excel·lent segona part de toc de pilota, creant jugades fins arribar a la porteria, i amb una defensa completament nova, molt atenta i concentrada que només es va deixar fer un gol.

Una primera part que vam sortir amb idees poc clares als primers 5 minuts i va tenir la pilota el local, ràpidament vam saber adaptar-nos al joc de la Roca amb una defensa amb molts espais i podíem aprofitar amb passades en profunditat i obertures a banda. Tot i tenir diverses ocasions per obrir el marcador no va ser fins el minut 22 que després d’una gran jugada de contraatac marcaria Dani el primer gol, 10 minuts després, el davanter blanc i blau va empatar el marcador amb una gran jugada individual per banda, era l’únic jugador que feia mal per les seva gran velocitat, on a la segona part vam saber aturar perfectament. Abans d’acabar la primera part, Adri amb una gran jugada individual desfent-se de tres i quatre contraris ens posaria per davant novament.

A la segona part va ser un plàcida i enriquidora de joc, es va començar a fer múltiples jugades de toc fàcil i gira pilota de cantó a cantó fins trobar l’espai adequat, i així, van arribar un munt d’ocasions de les quals vam aprofitar tres per finalitzar al partit amb un 1-5.

Felicitar l’equip, hem de pensar que és el primer any en camp gran d’aquests nois, i tenir en compte que és un any d’instrucció plenament, i ho estant aprofitant gairebé cada dia que toca futbol, s’està demostrant en el joc efectuat i els resultats en el marcador, cal pensar que en poc vindrà la part més forta de la lliga i s’ha de continuar en aquesta dinàmica d’aprendre i voler fer les coses bé, per tal de plantar cara a tots els equips.

Gols: Dani(2), Moia(1), Adri(1) i Matu(1).