CANOVELLAS 6-1 VILANOVA

Un resultat molt enganyós el Canovellas que va suar de valent per endur-se els 3 punts, en un partit que va ser significatiu, pel mal estat del camp per la pluja que va caure, tot i que creiem que era més beneficiós per nosaltres que pels locals.

El partit comença amb un Vilanova molt tirat cap endavant, sense por de jugar contra un equip del de dalt, el màxim golejador del grup i un dels menys golejats, sabíem que era un partit molt físic, i de gran treball a totes les zones del camp, vam ser nosaltres qui vam tenir les primeres ocasions, i Ricard, amb una jugada per banda faria el 0-1, estàvem fent les coses bé i el Canovellas no creava perill clar, tenien un bon migcampista que desplaçava pilotes a bandes, a uns extrems ben oberts, i per allà intentaven fer mal, però una defensa atenta i amb grans cobertures evitava les ocasions dels locals. Vam ser nosaltres que després del 0-1, vam tenir 3 ocasions més davant de porteria que no vam saber aprofitar, de poder fer el 0-2 i 0-3, el Canovellas ens va fer el 1-1, ells es van tirar endavant, però tot i així encara vam tenir una altre ocasió doble per tornar-nos a posar per davant, però vam cometre dos errors a 3 minuts del final que ens van suposar el 1-2 i 1-3 respectivament que ens van matar.

A la segona part vam intentar sortir amb el cap ben amunt, però la moral dels jugadors després d’una gran primera part, va disminuir, i va ser el Canovellas qui va poder fer 3 gols més, tot i nosaltres seguint tenint ocasions clares de marcar, la pilota no va voler entrar més en la porteria contrària, defesa per un gran porter, que va aturar fins a 4 1 contra 1.

Va ser un partit que no vam tenir la sort de cara davant porteria i no vam poder materialitzar ocasions, si haguéssim tingut més efectivitat i haver sortit amb un avantatge al marcador a la mitja part, que era més que merescut, estic segur que el resultat hagués estat un altre davant d’un dels capdavanters de la classificació.

M’agradaria esmentar un petit fet que va passar en el partit, m’agradaria demanar perdó per l’expulsió en concret d’aquest partit, va haver-hi un acte antiesportiu per part del Canovellas i l’àrbitre en aquest cas no va actuar en acord al futbol i va provocar una exaltació. Tant el Jaume com jo, intentem ser el màxim respectuosos al camp amb tothom, però sempre ajudarem a un millor futbol i una màxima esportivitat per tal de que això sigui un moment on els nanos puguin gaudir d’un temps lliure el qual venen a aprendre i a passar-ho bé, i sempre sortirem a la defensa dels nostres jugadors. Amb això vull dir, que estem molt satisfets de l’actitud mostrada pel nostre equip des de que vam començar i del gran “fair play” que han dut a terme durant tots aquests mesos.