VILANOVA 1-3 LES FRANQUESES

Gran partit que vam jugar aquest cap de setmana, on no vam poder donar la campanada de la lliga per falta de sort, simplement sort. Un d’aquests partits que ens haurien d’haver donat una grandíssima injecció de moral i hauria d’haver estat recompensat amb un punt com a mínim, però ens anem amb la satisfacció de sortir del camp amb el cap ben amunt.

El partit comença amb un gol local ben matiner, seria Sanju que ajustaria la pilota al pal fent pujar el 1-0. Havíem treballat molt aquest partit tàcticament, i de fet, així es va demostrar en el camp una defensa la qual no deixava que l’equip generés ocasions, només un dubte va permetre fer l’empat en el marcador, i és això, que no ens podem permetre cap error contra els equips del capdamunt de la classificació. El partit molt disputat, sobretot en el mig del camp, on ells tenien el seu millor jugador, va ser trepidant i treballadíssim. Ens vam estar esforçant al màxim per emportar-nos els tres punts, no deixàvem respirar al rival i la possessió de pilota era gairebé igual pels dos equips. Ens vam anar al descans amb un partit molt emocionant però amb escasses ocasions de gol.

Ja en la segona meitat, vam tornar a sortir a per totes, i el rival es va començar a posar nerviós, però ben passats 15 minuts de la represa, en una falta de tensió del nostre equip les Franqueses va fer el 1-2. Tot i així, els nanos no van baixar el cap, i vam anar a per totes, vam ser encara més ofensius, i vam tenir dos ocasions ben clares davant del porter on les rematades van sortir mossegades, ja al minut 33, ens xiularien un clar i favorable penal, que per llàstima no vam poder celebrar, ja que el porter al va aturar. En el temps afegit i amb tot l’equip endavant, ens marcarien el definitiu 1-3 en un contraatac.

Finalment dir, que va ser un gran partit i s’ha demostrat que es pot donar la cara contra tots els equips de la competició, definitivament ens hem fet grans, i ens ha de donar confiança i orgull d’anar a guanyar tots els partits que queden.