INFANTIL B 3 – 1 LES FRANQUESES DEL VALLÈS

Immens partit jugat per L’Infantil b aquest cap de setmana ja que es jugava les garrofes ni més ni menys que contra el líder invicte i que ho havia guanyat tot per golejada. Sense cap mena de dubte el millor partit que ha jugat fins ara.

Per com havien anat els dies anteriors al partit, amb mala maror dins del vestidor per uns fet succeïts la jornada d’entrenament previ al pont de la puríssima, tot semblava que el líder passaria per sobre nostre. Tot el contrari, el nostres jugadors que si que havien estat convocats van donar una lliçó als companys que aquell dia no van tenir un comportament correcte, demostrant que tothom pot sumar en aquest equip.

Les Franqueses va  venir a jugar al nostre camp amb el pensament posat amb el nombre de gols en farien. Només començar el partit, ja es va veure que aixó no seria així, tot el contrari.

Partit molt igualat, no es veia per enlloc la diferència a la taula classificatòria, i en els primers minut domini del L’Infantil al mig del camp i sense cap equip amb arribada clares. A partir del minut 20, Les Franqueses va crear la primera ocasió de gol en un contraatac perfecte que el davanter va fallar a porta buida i minuts mes tard va ser el nostre porter Joel el que va salvar el primer gol del partit amb una bona aturada en un ma a ma amb el davanter rival. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Ja a la segona part, el domini de L’Infantil es va anar fent mes gran i així en una falta lateral, la defensa no rebutja la pilota i el primer que puja al marcador. El líder no havia anat mai per darrere en el marcador i es va notar clarament ja que van perdre el lloc en el camp i L’Infantil ho va aprofitar per fer el segon en una contra amb passada llarga al davanter que va definir perfecte davant la sortida del porter, gol igual que el que varem fer contra la Penya Blaugrana, Llinars i a més partits.

Amb aquest resultat l’entrenador de L’Infantil Kike va aprofitar per fer canvis, i no va baixar el rendiment sinó que en una jugada calcada al 2-0 va arribar el tercer. D’aquí al final, varem perdonar el 4-0 i ells van fallar un ma a ma que va parar molt en Pau i de pilota parada van fer el gol de l’honor. No hi va haver cap ocasió per cap equip i d’aquesta manera es va arribar a la fi del partit amb la victòria del nostre equip i amb l’ impotència de l’equip rival que no va saber perdre i ja que va amenaçar a l’àrbitre amb impugnar el partit.

Quan un equip que creus que has de golejar i et passa per sobre el que s’ha de fer es reconèixer la derrota i felicitar a l’equip que t’ha guanyat per que sinó el que passa que el companys d’escola de dos jugadors del nostre Infantil, en Joel i en Luigi, ha d’aguantar un munt de tonteries sense necessitat, aixó no es educar als nens, jo en dic guanyar a tota costa i en aquestes edats malauradament no val tot per guanyar.

Gran partit davant al líder, gran lliçó als companys, però sobretot es va veure sobre el terreny de joc la millora demostrada en els últims partits i  no podia ser contra un millor rival que el líder invicte i equip mes golejador i menys golejat de la lliga.