ESCOLA PIA B 4-8 INFANTIL B

Mal partit del nostre equip que va començar el partit mirant la classificació del rival, últim classificat amb només un punt.

La confiança en la victòria des de que coneixien el nivell del rival va fer que es relaxessin .

En els primer minuts l’equip contrari va ser superior i només arribàvem en pilotes llargues a l’esquena de la defensa. Així van anar arribant el gols, sense que L’Escola Pia deixes més d’un gol de diferència ja que cada gol de l’Infantil B era respòs per un gol de l’equip contrari.

A partit del 3-3, l’Infantil va apretar una mica més i va anar al descans amb un 3-5.

A la segona part el partit va anar passant amb més pena que glòria fins al xiulet final de l’àrbitre amb el resultat final de 4-8 a favor nostre.

Partit que els entrenadors van aprofitar per fer jugar als nois que juguen menys minuts a l’espera de que aprofitessin l’oportunitat que se’ls hi dona, cosa que no va passar.

Aquesta setmana tornem a jugar contra un equip de la zona baixa de la classificació, se’ls hi tornarà a donar una altre oportunitat, a veure com va.