Juvenil A

C.E. LLIÇA D'AMUNT 3-3 C.F. VILANOVA

Taules en un partit que podria haver perdut qualsevol.

Molt mal inici de partit que ens fa anar per darrere al marcador 2-0 i al final de la primera part es va poder empatar abans d'anar a vestuaris. Ens va costar molt trobar el nostre migcamp i ens superaven amb bastanta facilitat davant la nostre fragilitat defensiva.

La segona part va tenir una mica el guio de la primera amb ocasions clares pels dos equips pero sense materialitzar-les. Als últims minuts vam rebre el 3-2, semblava que això ens tumbaria pero a l'últim minut es va empatar el partit 3-3.

La veritat que la sensació no va ser bona ja que es va donar molta facilitat a l'equip contrari i ho van aprofitar. Un partit que hauria d'haver guanyat sense problemes l'equip negre i groc.

Arià Puig i Josep Puig

C.F. MONTCADA 2 - 5 JUVENIL

Partit un pel travat a la primera part i que finalment vam saber resoldre.

Una primera part un pel extranya, tornem a iniciar molt be el partit amb un gol als pocs minuts de començar, però la falta d'intensitat a pilota aturada fa que ens empatin molt ràpidament. L'equip a partir d'aquell moment aconsegueix el control total de la pilota i les ocasions van arribar a conta gotes, però eren perilloses així van arribar els 2 gols abans de la mitja part i a l'últim minut l'equip local va retallar distancies.

La segona part va ser nostre totalment i van rematar la feina aumentant la distancia al marcador fins el 2-5 definitiu.

6/6 un bon inici que s'ha d'intentar fer allargar aquesta dinamica per donar un pas endavant.

Som-hi!

JUVENIL 4-2 UNIF. STA. PERPETUA

Una primera part on el desordre va ser massa present fa que l'equip hagi de remuntar un 1-2 advers que podriem haver evitat amb una mica més de cap.

La primera part no va ser la millor del que portem de temporada, tot i començar guanyant amb un gol als pocs minuts de iniciar el partit, un gol després d'una bona pressió d'en Pol que asisteix a Javi, que amb un xut creuat fa el 1-0. A partir d'aquell moment l'equip va començar a desordenar-se i començar a patir, falta de comunicació i poca organització a la sortida d'un corner un jugador sol a l'interior de l'area de l'equip visitant, remata a plaer i empata el partit. Pocs minuts més tard arribaria una ocasió per ampliar distancies, un penal que podria aturar l'Aleix. Abans d'acabar la primera part ens farien el 1-2 i els grocs i negres tindrien un parell d'ocasions.

La segona part l'equip local va sortir molt més ordenat i amb actitid per remuntar. Als pocs minuts en Javi faria l'empat. El partit estava molt igualat i tots dos equips tenien ocasions per marcar, però nosaltres les teniem més clares. A falta de 15 minuts els visitants es quedaven amb un jugador menys, això ho va aprofitar l'equip local per acabar de matar la remuntada, primer l'Eric amb una pujada com una fletxa atravessant el camp i definint per fer el 3-2 i el Joel des de 3/4 de camp que picaria la pilota per sobre del porter per acabar fent el definitiu 4-2.

L'equip va fer un partit una mica extrany on va tenir estones de bon futbol i altres de bona intensitat que ens van fer seguir al partit.

Haurem de millorar per no perdre l'ordre i seguir treballant per estar el més amunt possible.

Equip: Pulido, Antonio, Eric, Gallardo, Eloy, Pol, Ivan , Vila, Klimt, Javi, Moreno, Marcel, Joel, Velert i Navarro.