Benjamí D

VILANOVA (0) - (7) CARDEDEU

Aquesta setmana no hem estat a la altura que requeria el partit. Rebíem a casa al Cardedeu, tercer, i no vam ser capaços d’aguantar ni 3 minuts.

La baixa d’un jugador clau es va notar massa en defensa. Si a un equip que es tècnicament millor el deixes jugar còmode estàs sentenciat. I això va passar.

Va faltar contundència i actitut, lo qual es va traduir en desànim, imprecisió i desordre.

Mal resultat, mal partit. Toca fer un canvi i la setmana que ve tornarem amb una nova cara.

A tope equip!

Carles Colom i "Luigi"

SANTA EULÀLIA (2) - (4) BENJAMÍ D

Avui tocava jugar contra un rival directe que teníem a un punt. Marxem orgullosos, no només pel resultat sinó per la reacció de l’equip entre la primera i la segona part.

En els primers dos quarts, tot el resultat per 1-2 a favor, el Santa Eulàlia ha aconseguit tancar-nos a la nostra àrea, arribant amb perill i guanyant-nos el mig del camp. Només les intervencions dels pals i del nostre porter han aconseguit mantenir-nos en el partit.

Ja a la segona part, jugador per jugador, han sortit tots molt mes tranquils. Vem canviar les pilotades sense sentit pel control de pilota. I gràcies a un parell de combinacions en atac es van aconseguir el tercer i quart gol.

Ja cap al final ens van fer el definutiu 2-4. Toca seguir treballant per acabar lo millor possible la temporada. Bona feina!

VILANOVA (3) - (0) TORRETA

Tornàvem a la competició després del descans per la Setmana Santa. Després de tres partits contra equips de la part alta de la classificació avui teníem l’oportunitat de tornar a puntuar, contra un equip que ens havia fet patir a la primera volta i a la pretemporada.

Molt bon partit dels nostres nanos des del primer minut fins a l’últim. S’ha creat perill en cada quart, amb una bona pressió en atac i sense deixar que ens fassin perill a la nostra porteria.

Amb un resultat curt al final del tercer quart (1-0), els nens han sapigut mantenir la calma. Era qüestió de temps que féssim el 2on gol. I així ha sigut. Un cop hem fet el segon, el tercer ha arribat tot seguit. Bon partit, bona victòria i a seguir! Bé equip!!

VILAMAJOR (6) - (2) VILANOVA

Aquest cap de setmana tocava visitar el camp del segon classificat. Necessitaríem un partit molt complet en les dues àries si volíem treure un resultat positiu d’allà.

I la veritat es que no vam estar a l’altura i no vam ser capaços d’aguantar mes de 5 minuts. En el primer quart vam sortir poc actius, lents i sense creure en nosaltres mateixos i vam donar masses faciliatats al rival, que va fer 3 gols en 10 minuts i qui va sentenciar abans del descans (5-0).

Ja a la segona part, vam intentar sortir de la millor manera possible, per tal que el resultat no fos escandalós. Els jugadors van mostrar millor actitut i vam ser capaços de reduir la distància en el marcador (5-2). Ja cap al final del partit el Vilamajor aconseguiria tancar el marcador amb el definitiu 6-2.

Toca ser autocrítics i pensar per què no hem set capaços de competir millor. Ens poden guanyar per futbol, però no per ganes. I diumenge el Vilamajor va ser millor en els dos aspectes.

VILANOVA (6) - (3) GUALBA

Després de la dura derrota de la setmana passada al camp del Caldes, l’equip ha tornat a la senda de la victòria amb una victòria contundent contra el Gualba.

En el primer quart l’equip ha sortit a per la victòria i hem aconseguit fer 2 gols. Tot i això, en el segon quart ens hem relaxat i, en comptes de buscar sentenciar el partit, hem deixat que fos el rival qui portés la iniciativa. Així doncs, ens han fet el 2-1, amb el que arribaríem al descans.

Ja a la segona part, sapiguent lo important que era el partit, l’equip ha treballat una bona pressió a camp rival per sentenciar el partit.

S’ha vist una bona segona part, tant sense pilota com amb la pilota, ja que s’han pogut veure bones jugades a partir de la zona de tres quarts.

Venen partits contra equips de la part alta de la classificació. Toca seguir lluitant i aprenent. Som-hi equip!