Infantil B

F.C. CARDEDEU 4-4 INFANTIL B

Partit molt igualat, amb moltissimes ocasions pels dos equips, on finalment tots dos equips treuen un puntet, pero amb una mica de sort els tres punts podrien haver marxat cap a Vilanova.

La primera part queda marcada pels 15 primers minuts on rebem dos gols... Dos gols per falta d'intensitat i poca concentració, però amb tres canvis l'equip fa un pas endavant i aconsegueix empatar abans de marxar al vestuari i fins i tot un pal que podria haver estat el 2-3 abans del descans.

La segona part ha estat molt més boiga, amunt - avall i amb ocasions i gols. Als pocs minuts el Cardedeu es posava per davant per un nou corner amb una falta d'intensitat espectacular... Però amb una falta de l'Albert i un gol de l'Alex Armendariz tancant el seu hattrick personal ens posavem per davant.

Pero acte seguit i a falta de 6 minuts els locals feien el definitiu 4-4.

Gracies a tots els que han vingut a reforçar i bon cap de setmana.

Som-hi!

Arià Puig i Josep Puig

INFANTIL B 0-1 F.C. VALLGORGINA

Partit molt igualat que queda desnivellat per una falta de concentració de 10 minuts.

Molta igualtat en un partit on els nostres jugadors van voler jugar la pilota des del primer moment, faltava profunditat, pero tenien el control de pilota. No hi havia ocasions de gol clares per part de cap dels dos equips, però els últims 10 minuts de la primera part se'ns va anar el control que teniem i a la primera ocasió no perquè va anar al pal, però a la segona van fer l'únic gol del partit.

La segona part va tenir un guió completament diferent, domini total de la pilota i amb ocasions, però no va poder rematar ningun amb suficient perill com per fer gol. Al final van haver un parell d'ocasions que podrien haver entrat, però aquest cop no va poder ser.

S'ha de continuar treballant, per poder oferir un bon joc i rematar els partits.

Donar les gracies al Sergi Marquez que va venir a donar un cop de mà.

Som-hi! Seguirem endavant.

U.E. MOLLET C.F. 1-4 INFANTIL B

Partit marcat per la pluja y per la falta de llum al camp de Mollet, però que guanyem amb un bon partit.

La veritat que tot pintava molt bònic quan només començar l'Iker va fer el 0-1. Des de fora es va apreciar una relaxació massa gran, pel temps que portavem jugat, no es pot subestimar al rival mai i en un corner amb una mica de fortuna i ajuda van empatar el partit els locals. A la mitja part marxariem al vestuari amb l'empat a 1, amb la sensació de poder portar un resultat completament diferent.

La segona part l'equip va sortir amb actitud i amb ganes de fer les coses bé, van aconseguir consolidar-se en defensa i amb un parell de contraatacs van rematar el partit. Un gol de Sergi i un de Junior de falta farien el 1-3. Quan semblava que acabariem amb aquest resultat, ja que l'equip a nivell defensiu va estar molt bé, va rematar el marcador amb el 1-4 en Dan.

Primera part molt millorable i bona segona part que ens fa guanyar tres puntets importants.

Som-hi nois! Seguim treballant!

INFANTIL B 0-4 ST.ESTEVE PALAUTORDERA C.F.

Igualtat que es trenca a una segona part on l'equip va abaixar els braços.
La veritat que els nois van lluitar de valent, no ens mereixíem de cap manera quedar-nos sense fer gols, però ens vam trobar amb un porter que estava molt segur sota pals. La primera part va ser molt igualada i teníem ocasions els dos equips, però el que va aconseguir marcar va ser l'equip rival al final de la primera part. El joc no era el millor del món però efectiu fins que vam deixar de lluitar i de córrer. A partir d'aquell moment l'equip estava mort i gràcies a una bona actuació del porter va evitar que acabes amb golejada el partit.
S'ha de continuar treballant per millorar tot el que hem fet malament, però també s'ha de dir que es van fer coses bé.