Juvenil A

JUVENIL 9-3 VILAMAJOR

Bon partit dels nostres juvenils que, per fi, vam donar una alegria a l'afició. Molts d'aquests nois l'any que ve ja no continuaran com juvenils, ja que acaben aquesta etapa del futbol base.

Un partit molt bo on vam veure ho fàcil i senzill que és el futbol sense complicar-se la vida.

Esperem i desitgem a tots els jugadors tot ho millor.

Agraïm a tots els pares i mares l'ajuda que ens han donat aquesta temporada

Fins aviat

Cristobal i Fernando

PONIENT 4-2 JUVENIL

Partit molt dolent del nostre juvenil. Ho vam intentar per dues vegade. Ens avançàvem al marcador, però no vam saber jugar bé en el seu camp de dimensions més petites.

Jugàvem amb 10 juvenils i el porter del cadet.

Seguirem treballant

Fernando

JUVENIL 1-3 PALAUTORDERA

Mal inici del partit que en tres ocasions que van tenir no van perdonar. Nosaltres teníem un partit complicat on van haver de venir 4 cadets. Fins i tot, no vam tenir porter i un jugador nostre es va posar a la primera part i l'altre es va posar la segona.

En canvi, la segona part va ser diferent. Nosaltres vam posar el ritme, però ens costava molt fer un gol, ja que vam tenir moltes ocasions. El gol  ho va ficar el Dani, un cadet que se'l va veure bones maneres.

Ja només queden 2 partits.

Cristobal i fernando

LA GARRIGA  10-2 JUVENIL

Poc vam poder fer amb 8 juvenils i 2 cadets. Els nois van aguantar tot el partit. Inclús, quan el marcador es va posar 3 a 1, vam fer uns 10 minuts increïbles que els hi vam ficar la por en el cos a l'equip rival. Vam acabar la primera part amb 5 a 1 i la segona part vam aguantar el màxim possible. A la segona part, el marcador també va ser 5 a 1.

Era complicat competir amb 10 contra el líder de la categoria

SANTA EULALIA  1-4 JUVENIL

VICTORIA TREBALLADA

Bon partit dels nostres nois. Era un partit que, a priori, no hauríem d'haver perdut. Vam començar jugant bé, el problema va set que ens encomanaven del joc del rival.

Una mala passada al mig camp va fer que l'equip rival es posés per davant en el marcador. Després, dues bones jugades van fer que no fóssim al descans amb el resultat d'1 a 2.

En la segona part, dues bones jugades van fer que el resultat fos al final d'1 a 4. Dos notes negatives, dues expulsions 1 a en Roger per doble amonestació i l'altra, de 2 minuts d'en Victor Morente amb vermella directa.