Cadet B

C.E.LLERONA 1-3 CADET B

Primera part sense gols amb molts intercanvis de cops, però que finalitzen a favor de l'equip visitant a la segona part després d'estar molt més encertat que l'equip local.

Seguim ampliant la ratxa de partits sense ser derrotats i lluitant fins al final per assolir una posició molt més merescuda a la classificació, perquè pels resultats donats a aquesta segona volta podríem parlar d'un equip capaç de lluitar contra els rivals de la part alta de la classificació, però que ha punxat a partits imperdonables.

La primera part molt travada l'equip no estava còmode els locals pressionaven bé la nostre sortida de pilota, però quan els nostres jugadors trencaven aquesta pressió i es plantaven davant de porteria fallaven les ocasions quan ja estava cantat el gol. El primer temps acabaria amb el resultat inicial.

La segona part va canviar completament, el Vilanova molt més còmode va aprofitar les ocasions que va tenir transformant-les en gols, fins a col·locar una diferencia de 0-3, llavors l'equip va relaxar-se i va fer un parell de passes endarrere, a conseqüència d'això l'àrbitre va regalar un penal als locals, que seria gol i deixaria el marcador amb el resultat final de 1-3.

Molt bé nois! La setmana vinent contra La Llagosta, rival dur i segur que ens posarà les coses difícils.

Equip: Alvar, David, Gonzalo, Raul, Xavi, Kilian, Vila, Cao, Heribert, Oriol, Josep, Luigi, Carlos i Ayoub.

Gerard Rabassa i Arià Puig

CADET B 3-4 C.D. LA LLAGOSTA

Igualtat màxima que per falta de confiança, relaxació o desconnexió en accions puntuals fan que el resultat sigui negatiu pels locals i trenqui la ratxa de partits consecutius sense ser derrotats, això ens deixa en la mateixa situació a la que estàvem al inici de la jornada, però amb una menys per poder superar els punts de la primera volta.

El partit va ser un anar i venir de jugades per part dels dos equips, un parell d'ocasions a destacar, els locals van tenir el partit perdut, ja que no controlaven al migcamp rival, que estaven treballant a un gran nivell i feien molt mal amb unes conduccions molt rapides, aquesta situació es va resoldre a la segona part i l'equip va millorar fins arribar al 3-4. L'altre cosa a comentar va ser que l'equip visitant hauria d'haver jugat durant bastant temps amb un menys, ja que el porter va fer una entrada a des temps sobre un dels nostres jugadors, però l'àrbitre no va voler veure que el porter va arribar quan ja s'havia fet de nit.

Però no podem culpar a l'àrbitre de perdre el partit, ja que va ser per no ajustar a temps els espais lliures que hi havia entre jugadors i sobretot per calcular malament anar al tall de pilota un parell de vegades.

Sense problema tornarem a treballar Dimecres per preparar el partit contra el Gualba, pròxim rival Dissabte de Sant Jordi.

Equip: Alvar, David, Gonzalo, Raúl, Xavi, Kilian, Vila, Cao, Heribert, Oriol, Josep, Luigi, Arcos i Ayoub.

CADET B 4-4 U.E.CANOVELLES

Remuntada que no acaba amb victòria per reaccionar massa tard, no ens van creure en cap moment que podien guanyar i jugar millor fins l'últim quart d'hora que van remuntar una diferencia de tres gols a baix.

El Partit va començar amb un Canovelles assetjant la nostre porteria i que va tenir el seu premi als pocs minuts de iniciar el partit, després d'una pilota llarga on el porter local no va estar afortunat, volent rebutjar la pilota i li va regalar al davanter contrari, fent el 0-1. L'equip va reaccionar molt malament a aquest gol, no aconseguia guanyar el migcamp i pocs minuts de rebre el primer va caure el segon. Després d'aquest gol i corregir un parell de coses que els migcampistes no estaven treballant, l'equip va deixar de patir a darrere i canviar la pressió de camp. L'equip va aconseguir fer un parell de jugades de perill que van demostrar que també volien el partit, quan semblava que la primera part finalitzaria amb el resultat de 0-2 va arribar una molt bona combinació entre en Xavi, en Gabarró i una gran finalització marxant del porter de l'Heribert farien el 1-2.

La segona part després del final de la primera, semblava que tot aniria a millor, però després d'un parell d'errades l'equip visitant va aconseguir d'una avantatge de 1-4, semblava impossible, els jugadors no es creien en la remuntada, però després d'una gran parada a un ú contra ú de l'Alvar i un gol de cap d'en Luigi va fer que l'equip dones un pas endavant i digues AQUI ESTEM NOSALTRES. Reacció massa tard, ja que haurien d'haver estat amb aquesta actitud tot el partit i segur que el resultat hagués estat millor que millor. Minuts més tard arribaria el segon gol a la seva comte particular després d'una gran jugada col·lectiva, l'Heribert definiria perfectament bé davant del porter i per acabar en Josep Gabarró va superar al porter després d'un xut creuat impossible pel porter.

Vam concedir masses gols, però tot i això després van creure en la remuntada i es va aconseguir, bona feina tot i les errades produïdes que van marcar molt el resultat final.

Setmana important per continuar la ratxa sense ser derrotats que ja és de 4 jornades consecutives sense conèixer-la, 3 empats i una victòria i remarcar que 2 partits d'aquests 4 han estat contra els líders del grup.

Equip: Alvar, Marc Arcos, Gonzalo, David, Xavi, Raul, Kilian, Vila, Josep, Heribert, Oriol, Luigi i Ayoub.

ESCOLA PIA GRANOLLERS 3-3 CADET B

Una primera part molt bona on l'equip va saber estar al camp i marxar al vestuari per davant al marcador tira tota la feina amb 2 minuts a la segona part, finalment aconsegueix empatar, però era un partit per endur-se la victòria cap a casa.

La primera part va començar amb molta intensitat, els dos equips atacaven i tenien ocasions clares, primer nosaltres al minut 4 a través d'una gran jugada col·lectiva arriba la pilota a peus de l'Oriol que amb una vaselina molt bona feia el 0-1, cinc minuts més tard arribaria l'empat, després d'una petita errada a l'hora d'ajustar espais en defensa.

Els dos equips continuaven treballant cadascun per millorar la seva actuació, però les ocasions clares venien per part de l'equip visitant, que perdonava moltes ocasions, masses per voler endur-se el partit. Quan arribàvem al quart d'hora de partit en Josep Gabarró va plantar-se davant del porter i amb un xut creuat amb cama esquerre va batre el porter. El primer temps acabaria amb un parell de pilotes al pal per part visitant, que feia preveure el que passaria a la segona meitat, ja que com diu la dita el que falla ho acaba pagant.

La segona part, amb una CARAJA espectacular l'equip local va posar-se per davant del marcador, 3-2, després d'un corner i un contraatac a la recuperació de pilota quan l'equip va iniciar des del migcamp. Tot feia preveure que no ho trauríem endavant, però els canvis van ser molt efectius els jugadors que van sortir després del dos gols rebuts van donar un plus i amb una gran jugada individual i un xut des de casa seva l'Ayoub feia l'empat.

Una veritable llàstima fallar tant, perquè fins i tot a l'últim sospir del partit varem tenir una ocasió per endur-nos els tres punts, però a vegades passa que perdones molt i sense merèixer ni l'empat, d'envàs cap a casa amb un puntet només.

El que podem treure de positiu del resultat és que portem tres partits consecutius sense perdre, per primer cop aquesta segona volta, ara a treballar per continuar amb la mateixa dinàmica i intentar aconseguir dels últims 15 punts en joc la totalitat esmentada.

Gracies un cap de setmana més! Ànims!

Equip: Sergio, Arcos, Guillem, Raul, Pablo, Xavi, Vila, Cao, Oriol, Josep, Heribert, Kilian, Ayoub, David, Gonzalo, Carlos i Luigi.

CADET B 2-2 E.C.GRANOLLERS

Segon partit consecutiu sense perdre, cop sobre la taula contra un gran rival candidat al títol i sobretot injecció de moral de cara al partit futur abans de la parada lliguera per la setmana santa.

El partit va començar amb molta intensitat, en pocs minuts havíem aconseguit assolir el primer objectiu del partit i era millorar la imatge que vam veure al camp del Granollers a la primera volta. L'equip local va defensar-se molt bé dels grans atacs dels visitants que tenia un poder ofensiu i físic molt superior al nostre equip, però amb una gran col·locació al camp i sobretot un gran treball no arribava el gol visitant. Un parell d'intervencions molt bones del nostre porter Manu ens van donar vida i confiança per treure el partit endavant i mica en mica tot aquell domini que tenia el Granollers ja no era tant aclaparador, sinó que les forces anaven igualant-se. Quan tot semblava que marxaríem a la mitja part amb el 0-0 va arribar una acció que marcaria el partit, l'expulsió del capità visitant per dues jugades idèntiques, una pilota en profunditat interceptada amb la mà, amb un menys van defensar la jugada de la falta i al contraatac va arribar el 0-1. Gol psicològic que dirien molts, però que ens va fer marxar al vestuari pensant en moltes coses positives per sortir a la segona part a menjar-nos a un equip que cada vegada anava a menys.

A la represa després de adonar-nos que estàvem més vius que mai i sortir amb una gran intensitat novament, van arribar els gols locals, remuntada 2-1, gols aconseguits per Josep Gabarró i Heribert Rodríguez. Moment espectacular de l'equip on estava passant per sobre del primer de la lliga, que per culpa del resultat donat aquest cap de setmana perdria el liderat, però ha vegades passa que s'ha de ser més humil i saber guanyar i perdre. Després de posar-nos per davant en el marcador l'equip va continuar treballant per guanyar el partit, però després de una errada a la zona de construcció va arribar el 2-2 que ja no podria moure cap equip.

Gran partit de tot l'equip sacrificat a molts moments del partit i molt lluitador durant els 80 minuts. Gracies per fer-nos gaudir de una bona tarda de futbol, així dona gust perdre's una golejada del Barça.

Ara no vol dir que haguem guanyat res, només hem fet un gran partit contra un dels millors equips de la categoria, però s'ha de mirar endavant i aquest cap de setmana intentar eixamplar la ratxa de partits sense perdre.

Equip: Manu, Gonzalo, Cao, Raul, Xavi, Vila, Kilian, Nil, Josep, Heribert, Miralles, Carlos, Arcos, Luigi, Dani i Ayoub.