Femení Aleví-Benjamí

VILANOVA DEL VALLÈS 7 - 0  TORELLÓ

Potser el millor partit, si més no la  victòria més abultada de la temporada per al femení petit del Vilanova del Vallès. Un resultat molt merescut que segurament va anar acompanyat del millor lloc de toc i combinatiu d'aquest equip.

Les jugadores s'ho van creure i varen fer un partit molt seriòs i a la vegada respectuós amb un dels rivals més fluixos de la categoria.. Els gols 7 van fer justícia al joc desplegat per ambdós equips.

L'equip ja suma 24 punts i ha escalat a la vuitena posició de la classificació i té a un punt al pròxim rival, el Llerona.

Joan Manel Verdaguer Font.

FEMENÍ VILANOVA DEL VALLÈS     2 – 1 SALESIANS DE MATARÓ

Gran e igualadissim partit el del diumenge al matí. Va estar molt marcat pel fort vent que no va impedir que les jugadores del Vilanova guanyéssin un partit fonamental ja que amb aquest tres punts pujen una posició a la taula classificatòria.

El resultat a la mitja part era de 0-1 com ja he remarcat amb un vent en contra de les jugadores del Vilanova que malgtat això van tenir les dues millors oportunitats.

Al tercer quart van empatar i va ser a manca de cinc minuts del final quan van capgirar el resultat, que en definitiva feia justícia al vist durant tot el partit.

Joan Manel Verdaguer Font
                                                      FEMENÍ CIRERA 6 – 0 VILANOVA DEL VALLÈS
El diumenge el femení petit del Vilanova va tenir un partit molt complicat contra les terceres de la taula, no obstant les nostres jugadores van fer un grandíssim partit. Cal remarcar que a la primera part el resultat era de 0-0. Al tercer quart l'equip va rebre tres gols i podem afirmar que al darrer quart es va notar el cansament després del gran esforç de les nostres jugadores. Malgrat el resultat final hem de felicitar a les nostres jugadores, remarquem aquesta vegada a la nostra portera Núria Téllez que va estar impressionant.

FEMENI B 4 – 3 SANT FOST

Ole, ole, les Minicrakss, amb 7 jugadores justes,avui si, avui han treballat com mai ,s’han imposat davant d’un rival que ocupa 2 places per sobre nostre. Les nostres nenes han pressionat, han defensat i han ocupat la posició molt bé. Sense canvis a la banqueta han sabut dosificar el cansament físic. El primer quart ha sigut per ells , en el segon quart em sortit amb nervi, amb ganes i la victoria ha sigut per nosaltres un gol de Masantu de falta aprop de l’area i un altre de Julia 2-1, en el tercer quart teníem oportunitat que no hem sabut  aprofitar i ho em pagat molt car ha vingut l’empat 2-2, però Masantu ha tornat a Marcar i ens hem posat per davant 3-2 , molt emocionant, molts nervis…..en aquest moment em tingut una errada fatal al treure de porteria, una de les seves jugadores s’ha anticipat i ens ha marcat , 3-3.El ultim quart ha sigut d’infart, les nostres han lluitat moltíssim fen una pressió a dalt que no les deixaven ni un moment i al final ha arribat, el 4-3 i la Victoria merescuda de les nostres Minicrakkkkkkkkkks.

Moltes felicitats¡¡¡¡

Sandra Fer.

OAR VIC  9-0  VILANOVA DEL VALLES

El dissabte el femení petit del Vilanova va tenir un partit molt complicat contra les segones de la taula i que estan lluitant seriosament per guanyar el orneig. Les nostres jugadores van fer un extraordinari partit, cal remarcar que a la mitja part el resultat era de 2-0 amb vàries ocasions de les jugadores del Vilanova. Al darrer quart es va notar el cansament després del gran esforç de les nostres jugadores. Malgrat el resultat el joc cada vegada és més el.laborat. Aquest diumenge a casa s'ha de reflectir aquest bon joc contra el Sant Fost.