Aleví C

LLIÇA D’AVALL 6 – 2 ALEVÍ C

Partit treballat  del nostre aleví que jugava contra un equip que està lluitant per quedar 1º en lliga.

El partit es va complicar al començament amb dos gols encaixats per mala sort.

Tot i aixó, vam saber reaccionar i lluitar fins el final.

Bon partit, cal seguir per millorar en les ultimes jornades que ens queden.

Enric i Jordi.

ALEVÍ C 3 – 6 LA GARRIGA

Bon partit del nostre aleví que va ser capaç de plantar cara a un dels millors equips de  la lliga. Resultat injust, ja que no va haver tanta diferencia entre tots dos equips.

Cal seguir treballant igual per continuar progressant.

SANT FELIU DE CODINES 1-3 ALEVÍ C

Gran partit del nostre aleví que va saber remuntar un partit que al primer quart anava perdent. Va ser un partit molt exigent, va haver molta lluita, anades i tornades que vàrem saber patir quan calia i aprofitar les ocasions per fer perill al rival.

Tots els nois van haver de donar el màxim per guanyar el partit. Gran setmana de treball que es veu reflectida en el partit.

CAL SEGUIR AIXÍ!

ALEVÍ “C” 12 - 2 LA TORRETA C.F. “C”

Partit complicat el jugat avui a Vilanova, no tant pel rival, a qui no hem donat cap tipus d’opció, sinó per les difícils condicions climatològiques en les que hem hagut de jugar el partit; pluja intensa, fort vent i fred.

Durant tota la nit ha estat plovent i el terreny de joc ja abans de començar a jugar presentava força acumulació d’aigua i preveia que el partit seria dur i amb molta dificultat a l’hora de fer rodar la pilota pel camp, com així ha estat durant els 60 minuts de joc.

Ha estat durant el primer quart del partit quan la intensitat de pluja ha estat més forta, i fins i tot ha fet dubtar de la continuïtat del partit, no obstant a mesura que corria el temps la pluja s’ha anat afeblint i finalment s’ha pogut acabar el partit.

En el primer minut de joc i de xut directe de falta hem aconseguit el primer gol, amb l’ajuda de l’acumulació d’aigua a l’àrea del rival, on després de fer un bot en fals el porter no ha pogut atrapar la pilota. Hem acabat el primer quart amb un resultat molt a favor, 4 - 0, tot i que la transició de la pilota ha estat molt difícil i arribar fins la porteria del contrari quasi bé es feia impossible, ja que la pilota s’aturava a cada passada. Tot i així, la voluntat i esforç dels jugadors del Vilanova ha fet que al final la pilota anés entrant a la porteria contrària.

El segon i tercer quarts han seguit la mateixa tònica del primer. La pluja ha deixat de caure, però amb la roba completament xopa el rival a batre era el fred, i això ha fet que el joc desplegat no fos gaire vistós. Malgrat tot, hem aconseguit acabar el tercer quart amb el resultat de 8 a 1. Cal donar les gràcies als pares que a la mitja part ens han donat tot el seu caliu amb una tassa de caldo ben calent que ens ha ajudat a reprendre forces per encarar la segona meitat del partit.

A l’últim quart quasi bé ja no ha plogut i el camp ha drenat l’aigua, ha estat llavors quan hem pogut desplegar el millor joc d’equip, trenant jugades des del darrera i arribant amb molta claredat fins a assolir el resultat final de 12 - 2.

Hem de felicitar els jugadors per l’esforç d’avui i junt amb la victòria, la millor notícia ha estat el retorn del Lluís Reig, qui ha tornat a l’equip després d’una lesió que l’ha tingut apartat durant un mes i mig.

Jordi Vall-llovera Calmet

VALLGORGUINA 4-9 ALEVÍ C

Bon partit del nostre Aleví C que davant d’un rival complicat i en un dels camps més difícils de la lliga va aconseguir la victòria.

Primer quart sense un dominador clar. Tots dos equips disputant la pilota, l’Aleví mitjançant un joc associatiu i el rival un joc directe. Resultat final del quart 1-0.

El segon quart el Vilanova, amb més domini de la pilota, creava les ocasions més clares. Però l’encert del rival ens va fer empatar el partit en dues ocasions, arribant al descans amb el marcador de 2-2.

En el tercer quart, el Vilanova va poder materialitzar les ocasions que va disposar ampliant el marcador amb 2 gols, tot i que el rival va aprofitar una errada per fer gol.

En el últim quart el rival va començar retallant distancies en el marcador, però l’Aleví va saber reaccionar marcant quatre gols més i deixant el marcador 4-9.

Cal seguir treballant per poder arribar al tram final de la lliga amb bones condicions i poder fer un gran paper.