C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 4 - 3 LOURDES

Camp municipal Vilanova del Vallès. 9:30

Primer quart: Un primer quart molt i molt bo de part dels dos equips però sobretot del equip local, un Vilanova molt ben posicionat al camp i molt agressiu, un Lourdes que li costava sortir amb la pilota jugada al seu camp, una molt bona jugada de Oriol Navarro que marca un golàs de volea a la escaire esquerra. Un Aleix Arce Espectacular en las 4 parts que va jugar lluitador i que va fer molt de perill amb els seus passes i regates. al acabar la primera part Martin va fer un molt bon gol. 2 a 0 a favor del Vilanova.

Segon quart: Un Vilanova molt relaxat ja que havíem marcat 2 gols a la primera part.. tot i així vam tindre oportunitats per marcar però seguíem perdonant, un Lourdes que va arribar dos cops i va fer dos molt bons gols que porter de Vilanova Roger no va poder parar perquè eren imparables. Un Roger espectacular dia a dia ens sorprèn molt per com para i motiva el equip. 2 a 2 equip visitant ens empata.

Tercer quart: Un Vilanova que va sortir mol i molt enchufat defensivament i ofensivament. Lourdes igual agressiu i amb ganes de remuntar el marcador. Una falta que ens fan al mig camp Marc Fernández la planta al terra i li fa un gran passe a Martin que fa una molt bona diagonal que de primeres centra perque Xavi Serrano faixi un golàs de cap. Un Xavi Serrano i Pablo jugadors del A que ens ajuden moltíssim perquè el equip tiri endavant i sobretot es motivin. un Bernat molt agressiu com la majoria de partits i un Oriol increïble en el mig del camp.

Quart quart: Començant la quarta part Martin agafa la pilota sen va de 3 jugadors i li fan penal!!!!!! però qui el xuta? ROGER!!!!!!!! El porter del Vilanova el Victor Valdés del Vilanova.. al xuta.. i.. FORA!!! va pasar fregant la escaire dreta.. a final de la última part Aleix Arce amb una jugada individual la perd.. però no es dona per vençut i li torna a robar la pilota xuta i marca!!!!! es mereixia marcar perquè va fer un grandíssim partit.. a final de la ultima part el Lourdes ens marca de corner.. 4 a 3 guanya el equip local!!!

Felicitar als nens perquè van fer un grandíssim partit!!! Son cracks!!!!