PREBENJAMÍ B 4-1 ESCOLA FUTBOL VALLÈS
Partit molt intens i amb una gran motivació per part del Vilanova on va controlar i dominar el partit d'inici a fi, i tot això combinat amb un gran joc col·lectiu i tranquil·litat a l'hora de jugar la pilota.
Inici de partit controlat pel Vilanova amb un gran joc de passades i creant moltes ocasions de perill, encara que sense fortuna de cara a gol. El rival va crear cert perill amb dues ràpides contres tot i que l'encert de la defensa i el porter van fer que el quart acabés amb 0-0.
El segon quart va seguir la tònica de l'anterior, tot i que amb la diferència que el Vilanova definia, és a dir, el quart va acabar amb 1-0, gràcies a la gran labor d'equip.
Després del descans, el partit seguia igual amb el Vilanova dominant i creant ocasions amb facilitat, ja que es començava l'atac a una banda i s'acabava a l'altra i el rival no tenia resposta. Al final del període 2-0.
L'últim quart va ser el més esbojarrat, i encara que el Vilanova controlava el partit va ser un quart d'anades i vingudes, on vam marcar el gol de la tranquil·litat, 3-0, però ràpidament ens van reduir diferències, 3-1, i pressionaven per aconseguir un altre. El Vilanova es va refer i amb un ràpid contraatac va situar el definitiu 4-1 al marcador.
Molt bon partit, només cal seguir amb aquestes ganes i ritme. A continuar treballar per millorar.