PREBENJAMÍ B 0-6 SANTA PERPETUA
Partit igualat durant un bon tram del partit que va decidir-se per la superioritat física del rival.
Primer quart molt igualat amb el joc centrat al mig del camp. Va haver-hi moltes ocasions pels dos equips, tot i que sense gaire definició.
El segon quart va seguir la tònica del primer, però amb més domini territorial del rival, cosa que va fer disminuir el nombre d'ocasions del Vilanova. Resultat al descans: 0-0.
Després del descans el partit va estar dominat pel Santa Perpetua, i sense capacitat de reacció per part del Vilanova, que no va crear cap ocasió. Va finalitzar el partit 0-6.
Bon partit del Vilanova que va notar la falta de canvis, la calor i el cansament. Tot i la derrota es va jugar i lluitar al màxim.