UNIFICACIÓN C.F.STA.PERPETUA 4 – 4 VILANOVA DEL VALLES

Partit disputat en el centre municipal del Unificació Santa Perpetua a las 10:00. Partit de segona volta amb un rival que ha casa vam quedar 3 a 3 en que es un equip que esta al mitja de la classificació al no saber per que, un equip que fica las coses molt difícils als equips de dalt i en que te una bona plantilla de nens.

Comença el partit en que un Vilanova vam canviar un sistema al no estar acostumats un 2 – 3 – 1 en que ja que es un equip que amb una bona plantilla i que ja a la primera volta ens va ficar les coses difícils pues vam apostar per aquest nou sistema. Un Vilanova que sortíem a porteria amb Andreu Lopez els dos de darrere Pablo i Hugo, els tres mitjos Molist, Guillem i Aleix Barba i a dalt Roger Barba.  I tot començar el quart Roger Barba marca un golas per tota la esquadra que el porter no va poguer fer-hi res, ja que be de un molt bon pase del nostre Saviola al senyor Aleix Barba que acaba finalitza’n el seu germà Roger. Però tot al minut 2 des de saque de mig camp ens van empatar en el marcador, tenien un jugador que tenia un molt bon xut i els entrenadors del equip contrari el saben aprofitar bé, un golas que en va marcar el xaval. Però el partit seguíem igual però en una molt bona jugada de Aleix Barba torna a marcar el seu germà Roger barba, espectacular els dos bessons, com s’entenen i com mereixen els defenses del equip contrari. Però un altre cop al minut següent ens tornen a empatar en el marcador. Tot seguit al últim minut del primer quart el santa perpetua es va ficar per davant del marcador. 3 a 2

El segon quart, vam veure que el sistema nou que vam ficar per els nanos no estaven molt a gust en el camp per que no estava treballat, i vam tornar a ficar el nostre sistema un 3 – 2 – 1, va haver-hi molta millora en el camp, el santa perpetua no veia pilota i tota la possessió era per el Vilanova, malgrat axó tant Serrano, Roger, Aleix i Pablo i Lluís van tindre bastants ocasions davant del porter però el porter que tenien el equip rival li van salvar de una gran golejada en aquest quart, increïble el porter, tant amb els pues com amb les mans i per dalt, quines bones accions va fer el porter del equip local.  Un Serrano (Xavi Hernández) donant joc, profunditat i toc, un Fontanals increïble talla’n tot el joc aeri i per baix i en molt bon sortida des de el darrere, i tots els altres el camp amb actitud, amb intensitat. El marcador seguia igual 3 a 2.

El tercer quart seguíem amb el sistema de sempre jugats en tots els partits que portem de lliga, i seguíem com el tercer quart però el altre porter que tenien en accions de Saviola (Guillem) Serrano, Pablo i Molist un altre cop va salvar per el equip local un altre golejada en aquest quart. Tot i així en una molt bona jugada de Pablo per banda, vam empatar al marcador en un 3 a 3.

El últim quart va ser com els segon i el tercer, en molta intensitat actitud i en molta possessió de pilota per el Vilanova, però al començar aquest quart en un error nostre al darrere ens van ficar el quart gol el equip local. Però el Vilanova volia més i seguíem amb la dinàmica del partit, i així va ser un altre cop Roger Barba davant del porter torna a marcar. 4 a4 en el marcador i així va acabar. Però dir que a finals del quart un del equip local es va fer mal, el nostre porter ANDREU LOPEZ va agafar la seva botella d’aigua del costat del pal va anar i li va ficar aigua on es va fer mal, quin moment emotiu va haver-hi aquí en que tant els pares del Vilanova i del equip local el van aplaudir. GRAN ANDREU

Conclusió: Donar la benvinguda del nou entrenador Edgar i Felicitar el equip per el gran partit que vam fer, felicitar els nanos per la intensitat i el joc que van donar, i felicitar el coordinador del Santa Perpetua per els elogis que va dir del equip i dels tècnics. Ara toca pensar amb el Llinars un equip en que el seu camp ens van guanyar. Aupa Benjamí A i a seguir treballant.