Aleví C

Pª BLAUGRANA LA ROCA DEL VALLÈS 1 – 12 VILANOVA DEL VALLÈS, C.F.

El passat dissabte, 31 de maig de 2014, al Municipal de Sant Agnès de Malanyanes, l’Aleví “C” de Vilanova del Vallès va disputar l’última jornada de lliga contra la Pª Blaugrana de la Roca del Vallès. Un partit on l’equip si jugava la defensa de la segona posició del grup 25 de la Tercera Divisió.

En termes generals, el partit no va ser d’una complicació i exigència gaire elevada. L’equip va jugar la pilota durant la major part del temps i va tenir un número elevat d’ocasions, de les quals 12 van acabar amb gol; i com a conseqüència un resultat final d’1 a 12.

Probablement, va faltar posar pausa en certs moments del joc i intentar tenir més la possessió de la pilota, ja que la Penya Blaugrana en tot moment ens va deixar sortir des del darrere i jugar la pilota amb facilitat, sense pressionar-nos a dalt. Per tant, aprofitant que no tenien canvis, es podria haver tingut un control del joc amb una eficiència i eficàcia més alta.

S’ha de continuar treballant amb un mètode similar per millorar en la fase defensiva i ofensiva del joc, igual que en les transicions d’atac-defensa i viceversa. Però sempre mostrant una bona actitud envers la millora personal i grupal, tot plantejant-nos una sèrie de valors i ètica per seguir creixent.

Per anar acabant, en general, cal felicitar als jugadors per la temporada realitzada i el nivell d’exigència i qualitat mostrada en els entrenaments i en el joc. No obstant, els recomanem que sempre intentin donar més de sí per continuar evolucionant.

Per últim, l’equip tècnic, tot i les complicacions del tram final de temporada, desitja de cor a tots els jugadors que tinguin una notable, bonica i llarga trajectòria futbolística. I vol agrair el suport que han donat els pares als jugadors animant-los constantment.

Jordi Rabassa

Jordi Abelló

LES FRANQUESES 3-7 VILANOVA

El passat dissabte 5 d'abril, el Vilanova es va desplaçar fins les Franqueses del Vallès en disputa del partit lliguer.
El Vilanova va sortir una mica adormit el primer quart, fet que les Franqueses va saber aprofitar i van encaixar dos gols.
Aquest primer quart, el rival va sortir molt fort i pressionant molt bé i nosaltres ens va costar arrancar.

Ja en el segon quart, el Vilanova va despertar i va aconseguir marcar el primer gol després d'una rematada de cap.
Tot seguit, en una jugada bastant elaborada i just després del primer gol, El Vilanova va crear un espai gegant per a la banda dreta i després d'una rematada "perfecte" va arribar l'empat.

Tot i així, vam anar al descans amb el marcador 3-2, ja que l'últim minut del quart, el Vilanova va fer un seguit d'errades que el rival no va deixar escapar.

La remuntada arribaria al tercer quart, amb un canvi de chip total, el Vilanova es va anar imposant mica en mica.

Quan més passava el temps, les Franqueses anava fent més entrades a des temps, fins que en una jugada, un jugador rival va veure la primera groga del partit.

Al últim quart vam remuntar fins al 3-7 tot i que també cal destacar que en aquest temps un jugador del equip contrari va veure vermella directa i va ser expulsat.

Seguirem lluitant fins al final!

Jordi R.

Jordi A.

VILANOVA 4 – 2 LA LLAGOSTA

El passat diumenge 30 de març, el Vilanova va rebre a casa a la Llagosta en disputa de la 22a jornada de Lliga.

Va ser un partit molt igualat i el rival va pressionar molt fort des del començament.

La primera part del partit (primer i segon quart) vam patir bastant, ja que no ens deixaven sortir massa bé tocant la pilota a causa de la pressió. Mica en mica, el Vilanova va desplegar el seu millor joc creant espais, buscant l'esquena al rival i intentant desequilibrar. A partir d'aquí ens varem anar trobant una mica més còmodes i aleshores va arribar el primer gol.

Tot seguit, arribant a l’equador del partit, vam fer una sèrie d'errades seguides que va suposar l'empat just abans del descans.

Començant ja la segona part i amb les idees més fresques, vam aconseguir fer-nos amb el partit sentenciant amb un 4-2.

Cal seguir treballant i millorant certs aspectes per a poder seguir sumant victòries.

El pròxim partit ens desplaçarem fins a les Franqueses del Vallès.

Bona setmana a tots i totes.

Jordi Aballó

MOLLET 1 - 2 VILANOVA

L'anterior diumenge 23 de març, el Vilanova va visitar al Mollet. Aquest cop per això, no va ser al camp habitual del rival sinó que es va disputar al camp del Lourdes.

Aquest va ser un partit bastant complicat, ja que el rival estava per davant nostre a la classificació, i guanyar-los, suposava avançar-los a la taula.

El partit va ser molt igualat durant tot l'enfrontament i vam patir fins l'últim minut de partit.

El Mollet ens va apretar de valent i van tenir bastant possessió, almenys, durant el primer tram del partit. Tot i això, el Vilanova va generar molt més perill però no vam aconseguir avançar-nos.

Al començament de la segona part, el Mollet es va avançar marcant un gol i ens va deixar una mica tocats. Per sort, vam saber capgirar la situació i després d'insistir va arribar el nostre primer gol, fet que va suposar l'empat.

La victòria va venir al últim minut del partit quan el porter rival va cometre una errada que nosaltres la vam saber aprofitar.

Moltes gràcies a tothom.

VILANOVA 7 – 2 OLIMPIC LA GARRIGA

El passat diumenge 16 de març el Vilanova va rebre a casa al Olímpic La Garriga. Guanyar aquest partit era de vital importància per seguir vius a la lliga i poder aspirar al títol.

El partit va començar molt igualat on La Garriga va pressionar molt fort durant gairabé tot el partit.

La primera part ens va costar molt generar perill i crear ocasions però finalment ens varem avançar per un gol abans del descans.

A la segona part, amb molta tensió al partit per la pressió que feia el rival, vam aconseguir marcar en una jugada molt bonica. Malauradament, despistats per l'emoció del gol, La garriga va aconseguir anotar un gol just després d'haver marcat.

A la tercera i quarta part del partit, el Vilanova es va anar imposant poc a poc practicant el seu joc, i el partit va acabar en golejada (7-2).

Ara venen partits més complicats i caldrà seguir treballant amb ganes per assolir els objectius!

Ens veiem el proper cap de setmana, que juguem contra el mollet.