VILANOVA VALLÈS  2-1 CANOVELLES

El Vilanova augmenta la bona ratxa de resultats i ja son 5 partits seguits sense caure, aquest cop contra un bon rival (quart en la classificació) que va jugar molt bé al futbol.

Si diem que el millor jugador del primer i segon quart va ser el porter vol dir que l’equip no va jugar gens bé i en el cas del Vilanova, va ser així. L’equip va sortir adormit, sense intensitat i perduts en el camp on durant aquests dos quarts màxim vam arribar dues vegades a l’àrea rival i vam fer tres passes seguits. En defensa, deixàvem que els rivals controlessin la pilota i no els pressionàvem com és habitualment. Gracies a la gran actuació de Queipo (on fins i tot va parar un penal) vam anar al descans amb un gol encaixat en contra cosa que encara hi havia esperances per remuntar el partit.

La xerrada en el descans va tenir bons efectes, l’equip va sortir amb més ganes i més intensitat. La pilota circulava més ràpidament i el Canovelles veia com poc a poc dominàvem el partit fins tal punt que vam marcar dos gols en dos minuts. El primer d’ells en un corner on Eric va rematar al primer pal un bon centre de Mateo i el segon gol obra de Mateo gracies a un pase de Ricard a l’estil Barça (en profunditat). Per tant anàvem a l’últim quart amb un resultat favorable i molt més tranquils.

L’últim quart vam jugar amb una defensa de tres, buscant contraatacs per rematar el partit i estar més segurs alhora de defensar ja que el Canovelles atacava amb tot l’equip. Les coses van anar bé i no van disposar d’ocasions clares per marcar gracies a l’agressivitat de la nostra defensa, també vam desaprofitar dues ocasions claríssimes de gol i al final va acabar el partit amb un 2 – 1 favorable als vilanovins.

Per finalitzar agraïm a l’afició per ajudar-nos i hem de continuar treballant per allargar aquesta ratxa tant bona que portem.