C.F. SANT FELIU DE CODINES 5-4 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Partit controlat en tot moment que s’escapa en els últims minuts de partit.

El partit semblava que estava controlat els nostres jugadors estaven jugant molt bé, ben col·locats i sense perdre la posició en cap moment, el resultat es va posar molt a favor amb un 0-3 contundent, però en el segon quart es van relaxar massa i l’equip local va entrar en el partit, 2-3 a la mitja part.

El partit va ser una lluita constant i a l’últim quart va ser quan va haver-hi el declivi, van aconseguir el 4-2, semblava que era el gol de la tranquil·litat i que l’equip contrari no faria res més, però un penal va donar vida al rival i el que va acabar de rematar el nostre equip va ser un gol del porter local de camp a camp. Era l’empat i després de veure el que havia passat els últims minuts de partit era bo, però no tenim sort i després d’una sèrie de rebots va arribar el gol de la victòria de l’equip local.

El joc va ser molt bo, però poder ens va faltar acabar de rematar el partit.

Cop moral molt baix, esperem que l’equip pugui sortir ja d’aquesta maleïda dinàmica, perquè no es mereixen això, de veritat, el dia que sembla que tenim una mica de sort als pocs minuts d’acabar es gira tot.

Seguirem treballant.

Equip: Pol, Marc Gallardo, Marlon, Marc de Diego, Pau Navarro, Bruno, Pau Vives, Alejandro, Arnau  i Izhan.