ESCOLA FUTBOL BARBERÀ ANDALUCIA 3 –1 INFANTIL B

Mal partit el jugat per el nostre infantil B el passat diumenge a la tarda al camp del Barberà Andalusia. A part de l’hora, les 18:15h, amb fred i pluja.

Va ser un partit dolent per las dues parts i que només es va resoldre per errades puntuals del nostre equip que el rival les va saber aprofitar i nosaltres no.

A la primera part no va passar res, molt joc al centre del camp i sense arribades a l’àrea contrària per part de cap equip. Una pèrdua de pilota d’un equip venia una pèrdua per l’altre, per no haver, no hi havia ni faltes. En una jugada aïllada, una pilota alta dins de la nostra àrea, un mal refús del nostre porter va deixar la pilota morta dins l’àrea i el davanter rival, només va haver d’empenya la pilota i ficar-la a la porteria. Era el primer gol que no mereixia cap dels dos equips.

D’aquí fins al final de la primera part, mes del mateix, joc espès i poca cosa més. Ja en l’últim minut d’aquesta primera part una pilota dins de l’àrea del Barberà, la pilota l’hi va arribar al Xavier que amb un bon toc va fer pujar l’empat. Bon resultat per el joc realitzat.

Semblava que fent les coses una mica millor que el primer temps, l’Infantil B s’emportaria el partit de manera senzilla. Això semblava veient per on anava el partit en el segon temps. Sense millorar gaire el joc, s’aconseguia arribar a l’àrea del Barberà i fruit d’això, varem tenir unes bones ocasions per posar-nos per davant en el marcador cosa que no va passar i en una contra del Barberà el davanter es va trobar una pilota a la frontal de l’àrea petita i va afusellar al porter que en aquest cas, poca cosa podia fer.

El nostre Infantil, en lloc de baixar els braços, va anar a buscar l’empat que no va arribar per mala sort unes vegades, fins i tot traient una pilota de sota els pals un defensa contrari amb el porter ja batut i per una errada clamorosa de l’àrbitre que va xiular una falta a favor nostre quan el nostre jugador anava sol cap a barraca. A l’acabar el partit l’àrbitre ens va demanar disculpes per l’error.

Ja en temps de descompte i el nostre Infantil buscant l’empat, una contra molt ben portada del Barberà, un jugador es va quedar sol davant del porter i fent pujar el definitiu 3-1 final, ja que després del gol, es va xiular el final del partit.

Esperem millorar la propera setmana contra l’equip de La Garriga.