VILANOVA 3-3 VILAMAJOR

Gran partit el que es va viure aquest diumenge passat a Vilanova, es va veure una gran evolució tan de joc col·lectiu com individual, hem fet un gran pas en aquest partit i és la dinàmica que hem de portar i incrementar, per seguir endavant i fer d’això una gran temporada.

Una primera part que comença amb molt bon posicionament per part dels dos equips, el Vilamajor mostrava una gran disposició tàctica i en els primers compassos de partit es van veure algun petit detall de qualitat de mig del camp endavant. Però nosaltres vam ser qui vam portar el ritme del partit amb molt rigor tàctic i amb moltes ganes d’endur-nos el partit des de el primer minut, i vam crear les dues primeres ocasions clares del partit. Quan més dominadors erem dins del camp, al minut 15 de la primera part ens van fer un gol per tota l’escaire després d’una jugada personal, la qual no vam estar correctes en cobertures. Tot i això, no vam afluixar i l’equip tenia confiança en remontar, 7 minuts després, d’una jugada col·lectiva Sanju faria el primer dels seus tres gols, però al minut 30 ens tornaríem a posar a sota en el marcador, en un fallo tàctic.

A la segona meitat, l’equip tenia la victòria en ment, era el tercer partit que sortíem després del descans amb el marcador desfavorable, però vam saber remontar-lo, en un canvi de jugadors de caire més ofensiu, van començar a sorgir les grans jugades tan treballades a l’entrenament, als 10 minuts de la segona part anàvem 3-2, un gran treball s’estava veient en el camp per part dels locals, amb grans cobertures i permutes, i amb unes jugades ofensives que creaven molt de perill. Per mala sort 5 minuts després, després d’una jugada de tres rebots, el davanter contrari posaria el 3-3 en el marcador final.

La gran diferència del partit va ser, que nosaltres realitzàvem els gols i ells trobaven la sort de cara i en els minuts que més mal ens feien, fer pujar el marcador.

Per concloure, com he dit abans s’ha de seguir aquesta progressió i seguir endavant, no podem sortir del millor partit de la temporada i ara aquest cap de setmana confiar-nos i punxar amb els cuers, els entrenadors confíem molt en aquest equip i estem segurs que no pararem de millorar.