BELLAVISTA 1-2 VILANOVA

 

En primer lloc demanar perdó pel retard, per motius personals no he pogut fer abans aquesta crònica. Pel que fa el partit, un matx que va resultar disputadíssim i molt treballat, amb un patiment excessiu per totes les ocasions que vam tenir.

 

En aquest darrer diumenge, els entrenadors vam anar-nos del camp amb una gran satisfacció  pel joc empleat durant els 70 minuts departit, a diferència de l’anterior que estàvem contents per la victòria només, en aquest vam veure una gran millora en el joc i del treball dia a dia.

 

El partit va començar amb un domini visitant on els nois mostraven ganes de tirar endavant i emportar-se els tres punts, després d’1 contra 1 fallat a favor nostre i una ocasió al pal, Manu va fer dos molt bones aturades per evitar el gol local, seguidament Sanju amb un llançament de falta faria pujar el marcador, i més tard, ho faria Corbera amb un cop de cap després d’una centrada de Dani.

 

La segona part no va ser sentenciada per una gran actuació del porter rival i la falta d’encert vilanoví, fins a tres 1 contra 1 i una rematada al pal vam tenir per poder augmentar el resultat que es reflectia en el marcador. Al minut 20 de la segona part arribaria el gol del rival amb una errada de concentració en un córner i ens van fer patir fins a l’últim minut, on el Bellavista va tenir una gran ocasió per firmar l’empat, però per sort va sortir fora.

 

Satisfets del treball i el joc exercit, les ganes i motivació van a més, però poden anar molt més enllà, si es segueix així, el treball donarà els seus fruits en forma de punts.

  Dani Sabaté