CERDANYOLA 1 – 6 VILANOVA (AMISTÓS)

Sento el retràs d’aquesta crònica, no disposava d’internet per tal de que fos enviada. Partit espectacular que van disputar els nostres nanos, es va mostrar molt bona actitud i un gran joc durant molta estona del tot el partit, el joc més vistós fins ara empleat en aquest infantil, amb molta idea de fer sortir la pilota, amb gran posició tàctica i en un estat anímic increïble després de les llargues vacances.

Va començar el partit amb un domini pletòric del nostres jugadors, cal a dir que no pressionaven gaire amunt l’equip visitant, i esperava a línia de ¾. Vam saber convinar molt bé amb bandes i pivots, i els dos primers gols van arribar de jugades amb obertures i finalitzacions al segon pal, llàstima que del minut 15-25, els nanos van baixar el ritme i van posar el 1-2 en el marcador el Cerdanyola, però abans del descans vam saber tornar a pujar el marcador amb un altre gran gol de jugada combinada.

Ja a la segona part es va pujar el marcador fins a tres vegades, sense donar opció a gol en el contrari, que no tenia una gran defensa, però si disposava de tres jugadors bastant qualitatius en el seu atac.

Molt content d’aquest partit i de l’actitud dels nois en les seves ganes d’intentar fer gol, sense relaxar-se gairebé en tot el partit.