VILANOVA 4-0 GUALBA

Partit crucial per tal de quedar el més amunt possible a la classificació, ens enfrontàvem al rival que teníem just per sobre amb 4 punts d’avantatge, un equip del qual vam rebre 4 gols en el seu camp i teníem ganes de revenja, però sobretot, de demostrar el futbol que estem practicant i gaudint sobre la gespa últimament.

El partit comença amb un contraatac que va ser la única ocasió del Gualba, on Manu molt atent en la sortida va aturar perfectament, a partir d’aquí, el domini va ser vilanoví sense dubte, vam començar a veure sang, les ganes de guanyar, de voler la pilota, de rascar, de fer el que sigui per tirar el partit endavant, i finalment, ens va donar un plus en aquest equip que va ser increïble, es va transformar en una possessió de pilota i pressió defensiva exhaustiva. Al minut 6 marcaria Sanju amb una gran pilota en profunditat on va batre al porter. Les ganes per augmentar el resultat van seguir, creant ocasions de gol, però sense arribar a fer entrar la pilota a dins la xarxa, fins l’últim minut de la primera meitat, on Dani, el qual va fer un gran partit i estem començant a veure al Dani que tots esperàvem, va aprofitar un rebot del porter per pujar el 2-0 en el marcador.

En la segona meitat, els nois van sortir amb la mentalitat guanyadora i de seguir ampliant el resultat, tots ells sabien que tenien un objectiu a complir, i van estar apunt.

En una gran diagonal de Sanju aguantant la pilota fins donar-la al lateral Xavi, que va fer una gran passada en profunditat a Corbera, i aquest un centre de primeres al segon pal, on Prims sempre atent a la seva posició tàctica en cada moment, va poder marcar el 3-0. Ja el quart va arribar novament després d’una centrada, on Dani girant-se sobre sí mateix, va rematar a porteria per posar el marcador definitiu amb un clar i contundent 4-0.

Per últim dir, que cada cop els entrenadors estem més contents d’aquest equip, que comença a mostrar notablement els seus fruits, i que cada cop són millors, amb aquesta intensitat de minut 1 a 70!!! És com s’ha d’intentar rascar punts amb els líders del grup, i poder sortir contents de molts més partits. Hi ha molta confiança dipositada en aquest equip i estem segurs que acabarem fent d’això una grandíssima temporada.

Aquesta és l’actitud, canvia molt sortir d’un partit amb una victòria o amb una derrota, per a la satisfacció d’un mateix.